Bandidos-rocker på flugt: Nu efterlyser politiet manden

Mistænkt for omfattende berigelseskriminalitet: Nordjyllands Politi efterlyser en 38-årig Bandidos-rocker

Politiet oplyser, at den eftersøgte er 184 centimeter høj. (Foto: Nordjyllands Politi)
Politiet oplyser, at den eftersøgte er 184 centimeter høj. (Foto: Nordjyllands Politi)

Nordjyllands politi efterlyser en 38-årige Bandidos-rocker, Micky Allan Bæk Hansen.

Han er angiveligt på flugt fra politiet, der mistænker ham for at have begået organiseret indbrudskriminalitet i private hjem og erhverv.

- Vi har spænet rundt hele dagen i går for at finde Micky, men det lykkedes altså ikke, så det er kun ham, vi mangler at få fat i, siger politikommissær Carsten Corfitzen.

Han beder borgere om at ringe til politiet, hvis man ser ham eller ved, hvor han opholder sig.

Se også: Bandidos-medlem og præsident for støtteklub frifundet for våbenbesiddelse og ulovlig tvang

Fanget, løsladt og eftersøgt
Politikommissæren fortæller, at de tidligere i marts havde fået fingrene i rockeren, men efter et grundlovsforhør blev han løsladt igen.

Imidlertid blev det i går besluttet ved Landsretten, at Micky Allan Bæk Hansen og to andre mistænkte skulle bag tremmer, mens den resterende efterforskning står på, og nu kan politiet ikke finde ham igen.

- Vi aner ikke, hvor han er. Han kan snildt gemme sig i Aalborg, uden at jeg lige ved, hvor han er, siger Carsten Corfitzen.

Se også: Berygtet bande indtager ny by

Fem anholdte og 12 ransagninger
Det var Task Force Vest, som ved en politiaktion den 14. marts anholdt Micky Allan Bæk Hansen sammen med fire andre mænd og en kvinde.

Aktionen inkluderede 12 ransagninger i blandt andet et Bandidos-klubhus, hvor der blev fundet tyvekoster. Nordjyllands Politi oplyser, at der primært er tale om stjålne smykker og kontanter, men der blev også beslaglagt 72 gram amfetamin og 39 gram kokain.

Den særlige indsatsgruppe havde i længere tid brygget på en plan, der skulle sætte en stopper for det organiserede indbrudskriminalitet, som har plaget private og erhvervslivet i Nordjylland.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere