Begge forældre havde sex med pædofil der voldtog deres datter

Den lille pige var kun 12 år gammel, da han hun blev voldtaget og kidnappet af en af forældrenes venner - det hævder ny foruroligende dokumentarfilm på Netflix

Se traileren til historien, der rystede USA.

Den amerikanske pige Jan Broberg var kun 12 år gammel, da hun blev kidnappet, hjernevasket og voldtaget adskillige gange af en af sine forældres mandlige venner, som de havde mødt gennem mormon-kirken i USA. Det hævder den foruroligende dokumentarfilm 'Abducted in Plain Sight'.

Robert 'B' Berchtold kidnappede 12-årige Jan og tog hende i en autocamper med til Mexico i 1974. Han hjernevaskede den lille pige til at tro, at hun var halvt rumvæsen og halvt menneske, og at hendes mission her i livet var at få et barn med ham. Han bedøvede hende med sovepiller og voldtog pigen op til måske 200 gange.

Netop nu kan man på Netflix se den foruroligende dokumentarfilm 'Abducted in Plain Sight', der har fået de sociale medier til at gå helt amok.

Rylee Samira skrev blandt andet på Twitter: 'Det er det mest vanvittige, jeg nogensinde har set.'

Det skriver flere medier heriblandt New Zealand Herald og News Com.AU.

Ekstra Bladet har også lige set den utrolige dokumentarfilm 'Abducted in Plain Sight', der bliver mere og mere ubehagelig for hvert sekund, der går. Man skal have stærke nerver for at se den grænseoverskridende dokumentarfilm.

Den pædofile Robert B. Berchtold yndede sig i flere år ind hos familien og den unge Jan, som han her ses samme med,  før han viste sit sande ansigt som pædofil. Foto: Top Knots Film/Netflix)
Den pædofile Robert B. Berchtold yndede sig i flere år ind hos familien og den unge Jan, som han her ses samme med, før han viste sit sande ansigt som pædofil. Foto: Top Knots Film/Netflix)
 

I den rystende dokumentarfilm 'Adbucted in Plain Sight' bliver historien blandt andet fortalt af det i dag 56-årige offer, Jan Broberg, samt af hendes mor og far, Bob og Mary Ann, der begge dyrkede sex med den pædofile Robert Berchtold, der forførte begge to udelukkende med det formål at få en mulighed for at komme tættere på deres datter, som han havde forelsket sig i. 

Ifølge dokumentaren blev ægteparret så hjernevasket af den pædofile Berchtold, at de lod ham overnatte i deres 12-årige datters seng.

Han havde bildt dem ind, ved hjælp af en falsk psykolog, at det ville hjælpe ham med at komme over hans eget traume over at være blevet voldtaget af en tante, da han var barn.

I den periode bedøvede Berchtold også den 12-årige Jan med sovepiller og udsatte hende for seksuelle overgreb i cirka seks måneder.

Familien Broberg. Ægteparret Bob og Mary Ann med deres tre døtre.  Foto: Top Knot Films/Netflix
Familien Broberg. Ægteparret Bob og Mary Ann med deres tre døtre. Foto: Top Knot Films/Netflix
 

Da Berchtold i første omgang kidnappede Jan som 12-årig, var familien Broberg så meget i hans magt, at de ikke meldte deres datter forsvundet i flere dage.

Da FBI flere uger efter fandt Berchtold og den 12-årige Jan nede i Mexico, blev det afsløret, at den pædofile voldtægtsmand ovenikøbet havde giftet sig med sit 12-årige offer. Dengang skulle man nemlig kun være 12 år gammel for at kunne blive gift i Mexico. Ægteskabet blev naturligvis annulleret, da den pædofile og hans 12-årige offer vendte tilbage til USA.

Berchtold fik overtalt forældrene Bob og Mary Ann til at ikke at anmelde ham for kidnapning og voldtægt, fordi han truede med at afsløre sit seksuelle forhold til dem begge.

Det ville have udløst en enorm skandale for det religiøse Broberg-ægtepar, hvis det var kommet frem, at Bob havde haft et homoseksuelt forhold til Berchtold, og at Mary Ann i en periode havde været hans elskerinde. Derfor kom den utrolige kidnapningshistorie kun til at koste Berchtold 45 dage i fængslet.

Bob og Mary Ann kom dog senere til at fortryde deres frygt for skandale. Der gik nemlig ikke mere end to år, før deres datter igen som 14-årig blev kidnappet af Berchtold.

Robert Berchtold leger her med den unge Jan. Et par år efter kidnappede han hende. Foto: Top Knot films/Netflix
Robert Berchtold leger her med den unge Jan. Et par år efter kidnappede han hende. Foto: Top Knot films/Netflix
 

Den 56-årige Jan Broberg har i adskillige interviews forsøgt at forsvare sine forældres i manges øjne ekstreme naivitet i forbindelse med den pædofile familieven Robert Berchtold. Herunder har hun på sin egen Facebook lagt et opslag ud om dokumentarfilmen 'Abducted in Plain Sight'

Det er sjældent, at en dokumentarfilm får så voldsomme reaktioner, som 'Abducted in Plain Sight' har fået. Herunder kan du se nogle af dem.

Twitterbrugeren Dona skriver følgende:

'Jeg sidder og ser 'Abducted in Plain Sight'. Og hver gang jeg tænker, nu kan det ikke blive værre, så bliver det værre. What the Fuck'.

Shannon Beckelhimer skriver om serien på twitter:

'Abducted in Plain Sight er vild. Jeg har slet ingen ord'

Og Alessandra Lopez skriver:

'Det er det mest foruroligende, jeg nogensinde har set'.

1 af 5 Den pædofile Robert B. Berchtold yndede sig i flere år ind hos familien og den unge Jan, som han her ses samme med, før han viste sit sande ansigt som pædofil. Foto: Top Knots Film/Netflix
2 af 5 Familien Broberg. Ægteparret Bob og Mary Ann med deres tre døtre. Foto: Top Knot Films/Netflix
3 af 5 Robert Berchtold leger her med den unge Jan. Et par år efter kidnappede han hende. (Foto: Top Knot films/Netflix)
4 af 5 
5 af 5 Den 12-årige pige Jan Broberg blev kidnappet og voldtaget hele to gange som teenager ifølge en ny, foruroligende dokumentarfilm på Netflix. Foto: Netflix