Berygtet bande indtager ny by

Indvandrerbanden Black Army har ifølge politiet nu også etableret sig i Aarhus

Black Army har indtaget Aarhus, ifølge Østjyllands Politi (Foto: Privat)
Black Army har indtaget Aarhus, ifølge Østjyllands Politi (Foto: Privat)

Ved du noget, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

Black Army er kendt for at holde til i Odense-bydelen Vollsmose, Herning og i Næstved, men nu har banden ifølge Østjyllands Politi udvidet deres afdeling til endnu et område.

Det skriver DR Østjylland

- Det er jo en løst sammensat gruppering. Men i politiets definition er der her tale om en bande. Vi holder øje med deres færden og har indledt et tæt samarbejde med Aarhus Kommune i forhold til det forebyggende arbejde, siger René Raffo til DR Østjylland.

Ifølge politiet har de afsløret en lejlighed i Gellerupparken, hvorfra der er blevet solgt hash. Her fandt politiet efter sigende også slagvåben og Black Army-tøj.

112 - 21. jan. 2016 - kl. 20:30 Efter økse-sag: Politi ransager Black Armys klubhus

Black Jackets er seneste gruppering, der har samlet sig og fået et udenlandsk mærke på ryggen. Grupperingen inkluderer blandt andet folk fra grupperingen Brothas, der havde rødder i Mjølnerparken. Foto: Jonas Olufson Krimi Her er de nye rockere i Danmark

Men selv om banden ifølge politiet nu opererer i Aarhus, så har de stadig ikke et samlingssted.

Konflikt med Bandidos
Senest har Black Army været i konflikt med Bandidos i Næstved. Det betød, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i januar lukkede de to grupperingers klubhuse ned i en periode. De ligger i boligområder centralt i Næstved.

Angiveligt var det r frygt for hævnangreb, der fik Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi til at forbyde adgang til Bandidos og Black Armys klubhuse.

Black Army blev startet op i 2013 i Odense.

112 - 20. jan. 2016 - kl. 21:27 Indvandrere raserer pool-bar med økser: 20 anholdt

Politiet ses her til stede foran Black Armys tilholdssted. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 15. jan. 2016 - kl. 09:28 Bandidos og Black Armys klubhuse åbner igen

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere