Betina fundet i god behold

Moren fandt sin 13-årige datter hos bekendte ved Korsør for få timer siden

Fire dages frygt og bekymring blev afløst af lettelse, da moren til den 13-årige Betina Skovby Andersen for få timer siden fandt sin datter i god behold hos bekendte ved Korsør på Vestsjælland.

- Sagen endte heldigvis lykkeligt, og nu er Betina foreløbig hjemme hos sin biologiske mor i Vordingborg. Vi betragter hermed sagen som opklaret og lader det være op til kommunen eller de pårørende til pigen, hvis der skal siges mere, udtaler vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Østervig, til Ekstra Bladet.

Se også: To 13-årige savnes

Betina Skovby Andersen forsvandt i onsdags omkring klokken 13.30, efter at hun havde forladt sin skole og var blevet set gående med en cirka 20-årig mand i retning mod Næstved Station.

Teenagepigen bor til daglig hos en plejefamilie i Næstved. Der forlyder intet om, at netop Betina Skovby Andersens relationer til sin plejefamilie skulle være årsag til, at hun forsvandt i fire dage.

Kender ikke årsagen

- Vi kender intet til, hvad der var årsagen til, at Betina forsvandt, men glæder os bare over, at hun er fundet i god behold og ikke har lidt nogen nød, siger Søren Østervig, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Nu er det op til Næstved Kommune at afgøre, om pigens forsvinden skal have indflydelse på, om hun fortsat skal bo hos sin plejefamilie.

Se også: 13-årige Betina forsvundet

Tidligere i dag kunne Ekstra Bladet fortælle, at også en 13-årig dreng fra Præstø har været forsvundet siden i går eftermiddag. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var dog i telefonisk kontakt med drengen i formiddag, hvor han fortalte, at han var hos en kammerat i København, og at han ikke havde tænkt sig at tage hjem til sin familie lige med det samme.

Drengen var uskadt og i god behold, men han er alligevel stadig efterlyst af politiet.

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere