Betjent overhalet med 180 km/t: Vanvittigt i tågen

En fart glad Mercedes fører blev for kort tid siden nappet med 180 kilometer i timen på Esbjergmotorvejen

Har du film eller billeder af den fartglade billists færd på motorvejen? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

En 42-årig vestjyde fik tidligere i dag ørerne i maskinen, da han blev snuppet af ordensmagten med 180 kilometer i timen på Esbjergmotorvejen.

Omkring klokken 16.30 blev faglig koordinator i Syd- og Sønderjyllands Politi, Kenneth Benfeldt, overhalet af den fartglade Mercedes på motorvejen, hvorefter han satte efter fartsynderen.

Den faglige koordinator tændte kameraet i forruden og målte herefter den 42-åriges fart over 5-6 kilometer.

- På strækningen havde han en gennemsnitsfart på 180 km/t. Det er utroligt tåget lige nu og jeg forstår simpelthen ikke, man kan finde på at køre så hurtigt under de forhold, lyder det fra Kenneth Benfeldt.

Den 42-årige fører af Mercedesen var på vej hjem fra arbejde, mens den øvrige trafik kørte forholdsvist stille i det tågede fører.

Den vanvittige kørsel skete på strækningen fra Gørding mod Bramming og da føreren blev stoppet, blev han efterfølgende 'belønnet' med en bøde på 5000 kroner samt en frakendelse af kørekortet.

- Han tog det forholdsvist roligt. Det er ikke første gang, jeg tager en bilist med 180 km/t, men det er ikke typisk, at de kører så hurtigt.

- Det er vanvittigt, man kan have så travlt med at komme hjem fra arbejde, at man kan finde på og kører så hurtigt, lyder det fra Kenneth Benfeldt, der forklarer at den forlængede bremselængde ved høje hastigheder kombineret med den dårlige sigtbarhed er en dødelig cocktail på vejene.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere