Bevæbnet mand truer sig til kassebeholdning

En kiosk i Aalborg blev mandag aften udsat for et væbnet røveri. Gerningsmanden løb fra stedet

En kvindelige ekspedient fik sig en grim overraskelse mandag aften, da Kiosk 74 på Sjællandsgade i Aalborg blev udsat for væbnet røveri.

En mand kom ind i kiosken kort før klokken 21 og truede ekspedienten med en pistol. Hun udleverede derefter kassebeholdningen til manden, der løb fra gerningsstedet.

Gerningsmanden beskrives som 20-25 år, 175 centimer høj og med udenlandsk udseende.

Han var i ført en grå og sort jakke med pelskrave, Adidas-bukser og Adidas-sko. Han medbragte sig en pose fra Netto i den ene hånd og pistolen i den anden, da han på gebrokkent dansk tvang ekspedienten til at udlevere pengene.

- Vi ser med stor alvor på denne sag. Det er altid meget alvorligt, når man bruger våben mod andre mennesker. Derfor satte vi også straks en række patruljer på opgaven, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen.

I løbet af aftenen har en hundepatrulje i en nærliggende kælderskakt fundet det, som politiet formoder er gerningsvåbnet.

- Der er tale om en hardball-pistol og altså ikke et skarpladt våben. Vi undersøger våbnet lige nu for dna-spor. Derudover har vi noget videoovervågning fra kiosken, som vi nu skal have set igennem.

Nordjyllands Politi opfordrer eventuelle vidner til at tage kontakt, hvis de skulle have set gerningsmanden.

Han flygtede til fods gennem den nærliggende park Østre Anlæg.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere