Bil rammer og dræber 40-årig mandlig cyklist

En mand fra Fredensborg stod med sin cykel midt på vejen, da han blev ramt af en bil. Han døde kort tid efter

Ved du noget, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

En 40-årig mandlig cyklist har natten til mandag mistet livet i Fredensborg.

Manden blev kørt ned af en bil på Benediktevej i Fredensborg omkring klokken 02.30 mandag, og han mistede livet umiddelbart efter påkørslen.

Det oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi Søren Bjørnestad.

- Han stod ude midt på vejen på sin cykel og holdt stille og snakkede med nogle, han kendte. Og så kom der en bilist, som enten ikke kunne nå at undvige ham eller havde overset ham.

- I hvert fald påkørte bilisten cyklisten, og hans liv stod ikke til at redde, så han blev erklæret død på Rigshospitalets Traumecenter, siger vagtchefen

Manden er fra Fredensborg, og hans pårørende er underrettet.

- Vi er færdige med undersøgelserne, og så kommer der en konklusion, når vi har kigget på undersøgelserne og på rapporterne fra vidnerne.

- Vi har snakket med alle de vidner, vi har kunnet finde, og vi har dannet os et billede af, hvad der er foregået forud for uheldet. Men vi skal lige sammenholde alle de undersøgelser, vi har lavet - også med afhøringen af ham, der førte bilen, lyder det fra Søren Bjørnestad.

Den fatale påkørsel skete klokken 02.31, og bilisten er rutinemæssigt sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

- Der er ikke noget, der indikerer, at han for eksempel har været påvirket eller andet, der giver grundlag for at fremstille ham, siger Søren Bjørnestad til Ekstra Bladet.

Det skal nu blandt andet undersøges, hvorvidt cyklisten havde lys på, hvilket tøj, han havde på, hvor på kørebanen han opholdt sig, og hvor godt lyset var på bilen.

Ved du noget, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.