Bil skred ud og ramte politibetjent på motorvej

Syv ambulancer er tilkaldt til glatføreulykke i Nordjylland, der involverer flere biler. En betjent blev ramt

En politibetjent fra Nordjyllands Politi blev fredag morgen ramt af en bil, som på grund af glat føre skred ud på motorvej E45 ved Haverslev.

Det skriver netmediet nordjyske.dk.

Betjenten pådrog sig en hjernerystelse og fik beskadiget en finger, som måtte sys på sygehuset.

Han blev ramt i forbindelse med, at flere biler fredag morgen var involveret i flere trafikuheld på motorvejen mellem Haverslev og Hobro i Himmerland.

- Klokken 5.40 fik vi første melding om et uheld. En bil skred ud i det glatte føre og rullede rund, før den landede på taget i nødsporet. Vi sendte en patrulje derned, og da en af vore betjente netop var steget ud af sin patruljevogn, blev han ramt af en anden bil, der skred ud. Denne bil var først skredet ud og gledet ind i bilen, som var landet på taget. Herfra gled den altså videre og ramte betjenten, siger vagtchef Michael Elkjær til nordjyske.dk.

Se også: Flere uheld på motorvej: 'Det er p****glat!'

Indsatsleder gled
Omkring klokken 8 blev motorvejen genåbnet efter at have været lukket i sydlig retning mellem frakørslerne 33 og 34.

Politiet fortalte fredag morgen til Ekstra Bladet, at der var enormt glat i området, og at selv politiets indsatsleder havde svært at at holde sig oprejst på de glatte veje.

- Der er pisseglat for at sige det mildt. Da vores indsatsleder på stedet steg ud af bilen, var han selv ved at falde. Så glat er det, lød det fra vagtchef Per Vagn Nielsen til Ekstra Bladet fredag morgen.

Uheldene på motorvejen skete i det sydgående spor syd for rasteplads Senhøj.

Syv ambulancer blev ifølge DR Nordjylland kaldt til ulykkesstedet.

Politiet siger til DR Nordjylland, at der var spejlglat på motorvejen, og at mindst fire biler og lastbiler var involveret i uheldet.

Det er anden dag i træk, at glatføre driller morgentrafikken. Torsdag var det dog i den anden ende af landet, der skete uheld.

Se også: Voldsomt glatte veje: Mange uheld i morgentrafikken

Både Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi berettede torsdag om stribevis af uheld, som skete i morgentimerne.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere