Bilist påkørte dreng på løbehjul - og så bakkede han ind over konen

Det gik helt galt i en rundkørsel i Greve i går

I går torsdag ved 16-tiden gik det helt, helt galt for en 77-årig mandlig bilist - og ikke mindst de mennesker, som befandt sig i hans nærhed.

Først kom han i en rundkørsel på Greve Centervej til at påkøre en 14-årig dreng, der på cykelstien kom kørende på et elektrisk løbehjul.

Forinden havde bilisten faktisk set drengen, men han blev i tvivl om, hvad han ville foretage sig, og så endte det med, at han påkørte purken med bilens bagende.

Nu parkerede han sin bil for at hans 71-årige hustru kunne stige ud for at tilse offeret. Hun gik om bag køretøjet for at se, om nogen lå i klemme under bilen.

'Pludselig begyndte den 77-årige at bakke lidt, så hustruen kom i klemme under bilens bagende. Han opdagede hurtigt, hvad der var sket og standsede øjeblikket. Hustruen kunne hurtigt komme fri af bilen og var sluppet uskadt fra hændelsen, skriver politiet i sin døgnrapport.

Ambulancefolk konstaterede, at også drengen slap uskadt, men både drengen og den ældre mand kan nu forvente at høre nærmere fra politiet.