Bilist taget med 200 km/t. i nødsporet: Fuldstændig tåbeligt

Færdselsbetjente er rystede over den hasarderede kørsel

Video: Discovery Networks Danmark

De danske færdselsbetjente kommer ud for lidt af hvert i Kanal 5-programmet 'Fanget på politiets kamera', og tirsdagens afsnit er ingen undtagelse.

Og når mørket falder på, kommer der ifølge politiassistent Steen Erik Hansen 'et lidt andet klientel på vejene', som han udtrykker det.

- Det er nogen, der gerne vil køre lidt hurtigt. Der er også lidt mere plads på motorvejene til at komme til at køre for hurtigt.

Se også: Dansk bilist i vanvittig flugt: - Han ser intet

I tirsdagens afsnit forsøger også denne danske bilist en helt vanvittig manøvre i forsøget på at hægte politiet af. Video: Discovery Networks Danmark

Et eksempel herpå fik politiet at se en mørk aften på E45 mellem Aarhus og Randers.

- At køre ind i et nødspor med 200 kilometer i timen og overhale højre om og ud igen er en fuldstændig tåbelig måde at køre på, udbryder Steen Erik Hansens kollega, da han bliver forholdt optagelsen, som du også kan se i klippet ovenfor.

- Med fuldstændig vanvidskørsel passerer han personbiler og en lastbil (...). Jeg kan ganske udmærket godt forstå min kollegas overraskende udbrud, lyder det fra politiassistenten.

Se den vanvittige kørsel i videoen over artiklen.

Du kan se hele afsnittet af 'Fanget på politiets kamera' tirsdag kl. 20 på Kanal 5.

Programmet byder også på en kvindelig bilist med gode undskyldninger, da hun bliver stoppet for at køre 173km/t. Video: Discovery Networks Danmark