Bilist udsat for landevejsrøveri: Tvunget ud i rabatten og overfaldet

En mandlig bilist blev presset ud i vejsiden af en anden bil og efterfølgende overfaldet

Hvad der skulle have været en hyggelig tirsdag aften med hundetræning, endte i stedet noget voldsomt for en mandlig bilist.

Omkring klokken 17.50 kom han kørende på Fårupvej ved krydset ved Solvejen omkring Saltum blev han presset ud i vejsiden af en hvid Ford stationcar.

Det skriver nordjyske.dk.

- Forurettede kommer kørende, og pludselig kommer der en hvid bil op, som tvinger ham ud i siden af vejen. Efterfølgende steg en passager ud af den hvide bil og gik hen mod den forurettede, som fik tildelt et knytnæveslag lige i ansigtet.

- Manden råbte 'kom med omsætningen, kom med omsætningen', men den forurettede fortalte, at han ikke havde nogen omsætning, fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Det lykkedes i første omgang at få fravristet den forurettede sin mobiltelefon, men gerningsmanden tabte telefonen igen, da der opstod tumult.

Efterlyser ældre Ford stationcar
Herefter flygtede gerningsmanden i den hvide stationcar sammen med sin chauffør i sydgående retning.

Politiet efterlyser vidner, der har oplysninger om gerningsmændene, der kørte i en ældre Ford stationcar, formentlig 15-20 år gammel.

Passageren beskrives som en ganske muskuløs mand på mellem 180-190 centimeter. Han er skaldet og har tatoveringer på halsen, iført en sort hættetrøje og dansktalende.

Den forurettede slap fra overfaldet med en øm næse, oplyser Karsten Højrup Kristensen til Ekstra Bladet.

Hvis man har oplysninger i sagen, vil Nordjyllands Politi gerne kontaktes på telefon 114.