Biljagt endte dramatisk: Efterlyst mand bragede ind i anden bil

Københavns Vestegns Politi har anholdt mand, som var efterlyst af politiet. Men det skete først efter en dramatisk biljagt

(Fotograf: Kenneth Meyer)

En mand er mandag sidst på eftermiddagen blevet anholdt, efter at han forinden havde forsøgt at køre fra en patruljevogn i Glostrup og Ejby på Københavns Vestegn.

Det oplyser vagtchefen ved Vestegnens Politi, Thomas Mejborn, til Ekstra Bladet.

Anholdelsen skete, efter at manden kørte galt. Forinden havde en patruljevogn jagtet bilen, hvori der også sad en passager.

- Klokken 17.22 eftersatte vi en bil i Glostrup. Eftersættelsen ender i krydset Jyllingevej/Ejby Industrivej, hvor føreren mister herredømmet over bilen. Bilen ryger delvist i autoværnet og delvist over i en anden bil, der holder i venstresvingbanen og venter på grønt, siger Thomas Mejborn til Ekstra Bladet.

Der er kun sket materiel skade i forbindelse med sammenstødet.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Thomas Mejborn fortæller til Ekstra Bladet, at man har anholdt begge personer i bilen. Føreren var i forvejen efterlyst af politiet og havde været det gennem længere tid.

- Det er betjentene i patruljevognen, der genkender manden og forsøger at bringe bilen til standsning. Føreren ønsker ikke at standse. Formentlig fordi han godt er klar over, at han er efterlyst, forklarer Thomas Mejborn.

Vagtchefen ønsker ikke at oplyse, hvad manden er efterlyst for.

To personer er anholdt. Foto: Kenneth Meyer
To personer er anholdt. Foto: Kenneth Meyer
 

Uheldet har ikke medført større trafikale problemer på hverken Jyllingevej eller Ejby Industrivej.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere