Black Army truer Lars' søn: Har fået overfaldsalarm til skolen

Chikane mod tatovør og hans søn er nu endt i en politianmeldelse

Efter formand for Professionelle Danske Tatovører i sidste uge stod frem og fortalte om afpresning og trusler fra banden Black Army, er det nu gået ud over hans søn.

  112 Tatovører truet af Black Army: Vi er bange - men vi betaler ikke

- De har stalket mig og fundet frem til mig og min søn på Facebook. De truer os, og det er jo en nem måde at forsøge at skræmme mig på at gå efter min familie, siger Lars Pedersen, formand for Professionelle Danske Tatovører. Metoden har dog ikke fået Lars Pedersen til at tie stille eller trække anmeldelser om trusler tilbage. Tværtimod.

112 Black Army: Vi bad bare om støtte til klubben

Overfaldsalarm
- Jeg har anmeldt det til politiet og de har tilbudt min søn at han kan få en overfaldsalarm, så han trygt kan tage i gymnasiet efter ferien på mandag.

Ingen af de 5 tatovørforretninger, som torsdag i sidste uge havde besøg af tre medlemmer af Black Army som bad om penge til deres klub, har oplevet repressalier eller nye besøg. De åbnede alle fem forretningerne mandag morgen som normalt.

112 Efter trusler mod tatovører: Yderligere to Black Army medlemmer anholdt

Vollsmose er glade
- Jeg har fået så mange positive henvendelser efter jeg er gået frem. Bl.a. er der mange i Vollsmose, som siger, at det kan godt være, at der bor 30 banditter i Vollsmose, men der er altså 1000, som ikke er. De er meget glade for, at jeg sætter et fokus på problemet, siger Lars Pedersen som på ingen måde er racist.

  I alt er tre mænd nu fængslet for afpresning af tatovører i Odense. Foto: Privat. 112 Bandemedlemmer fængslet for afpresning af fem tatovører

Vi må hjælpes ad
- Jeg er glad for, hvis jeg er med til at få stoppet de her trusler og afpresningssager. Jeg kan bare ikke gøre det alene, så jeg håber, andre griber chancen og står frem og får anmeldt de mange andre sager, der også er, siger Lars Pedersen.