Bølge af ulykker skaber problemer i trafikken: Tre på under en time

Torsdag eftermiddag har der været tre ulykker på bare en time. Politiet er stadig ved at danne sig overblikket, men det skaber problemer for trafikken

Her arbejder redningsfolk på stedet ved uheldet i Glostrup (Foto: Kenneth Meyer)
Her arbejder redningsfolk på stedet ved uheldet i Glostrup (Foto: Kenneth Meyer)

Opdateret: Klokken 17.40 melder politiet i de to forskellige kredse, at der er ryddet op efter uheldene, og trafikken nu i igen glider nogenlunde smertefrit.

Myldretiden har været hårdt ramt flere forskellige steder i landet.

På bare en time har Københavns Vestegns Politi haft to trafikulykker, mens Syd- og Sønderjyllands Politi melder om et uheld.

Ekstra Bladet har talt med vagtchef hos Vestegnens Politi Peter Grønbeck, der oplyser, at de stadig er i gang med at danne sig et overblik.

- Vi har haft en ulykke ved Glostrup Hospital, hvor to biler er kørt sammen. Det er en klassisk venstresvingsulykke, hvor den ene bil skal til venstre, men overser en modkørende, eller forventer at vedkommende vil stoppe, siger Peter Grønbeck til Ekstra Bladet.

Ifølge vagtchefen var der en person i begge af de to biler. De er begge kommet til skade og er kørt på hospitalet, men det skulle ikke være alvorligt.

I mellemtiden har Københavns Vestegn haft endnu et uheld. Denne gang på Holbækmotorvejen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

To biler braget sammen
Og også i Jylland er den gal.

To biler er torsdag eftermiddag ved 16.30-tiden braget sammen midt i krydset på motortrafikvejen Østre Omfartsvej omkring Varde. Uheldet er sket ved Roustvej syd for byen.

Det oplyser vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi til Ekstra Bladet.

De første meldinger fra uheldsstedet tyder på, at der er sket personskade, men foreløbig er der ikke noget, der tyder på, at personerne er kommet alvorligt til skade.

- Der er sendt en ambulance, siger vagtchef Erik Lindholdt til Ekstra Bladet.

- Der er sket ret omfattende materielle skader, fortsætter vagtchefen.

Uheldsstedet kan passeres med forsigtighed. Det forventes, at der er ryddet op efter uheldet klokken  17.10.

Det er det andet uheld ved Varde inden for kort tid. Klokken 15.30 kørte en bil op bag i en anden bil på Ribevej inde i byen. Ribevej var lukket i begge retninger i en periode. Heller ikke her var der nogen alvorlig tilskadekomst.

Når det gælder uheldet på omfartsvejen, vurderer vagtchefen ikke, at det er glat føre, der er årsag.

- Vejen er saltet. Det er en motor-trafikvej. Jeg kan ikke forestille mig, at glat føre har stor betydning. Det er nok snarere en vigepligt-forseelse, siger Erik Lindholdt.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere