Børn reddet ud af brændende lejlighed: Forældrene var i udlandet

Fire søskende i alderen to til 18 år måtte evakuere resten af opgangen, da der udbrød brand i deres lejlighed

Fredag eftermiddag måtte fire søskende i alderen to til 18 år skynde sig ud af deres lejlighed på første sal i Stenbjergparken i Sønderborg, efter der var udbrudt brand i et af værelserne.

- Vi får anmeldelsen klokken 13:41, og da vi kommer derud, er opgangen blevet evakueret. Der var fire personer i lejligheden, da der udbrød brand, men de kom alle ud ved egen hjælp, fortæller vagtchef, Erik Lindholdt, til Ekstra Bladet.

Se mere video på localeyes.dk

Politiet ved endnu ikke, hvordan branden opstod.

- Vi ved, at der har været nogle børn inde og lege i det pågældende værelse, men selve årsagen kender vi ikke. Selvom vi hurtigt fik slukket branden, er der nået at ske store brandskader i lejligheden, fortæller Erik Lindholdt.

Familien skal nu genhuses.

- De andre lejligheder er sodskadede, men ikke mere end man kan lufte ud. Stedet er dog ikke frigivet endnu, oplyser vagtchefen.

Forældrene var i Tyskland
JydskeVestkysten har talt med den 18-årige storesøster Hanin, som sammen med sin 13-årige lillebror Ahmed og to små søskende befandt sig i lejligheden.

- Mine forældre er i Tyskland. De kommer hjem lidt senere, har storesøsteren fortalt avisen.

Hun passede de to mindste, mens Ahmed lå og sov, da hun opdagede branden.

- De små hoppede i sofaen og legede, og jeg blev lidt sur på dem. Så skulle jeg ind på et værelse lige ved siden af stuen, hvor en af børnene var, og der opdagede jeg pludselig, at der var ild. Jeg ved ikke, hvordan det er sket. Vi kom bare hurtigt ud af lejligheden, fortæller Hanin til JydskeVestkysten.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere