Børnene fandt mor livløs i deres hjem: Nu er den mistænkte mand pist væk

Ægtemanden til den 34-årige kvinde, der blev fundet livløs i sit hjem i Osted i starten af oktober, er forsvundet

Ved du noget om sagen, så tip os på 1224 eller 1224@eb.dk.

En ung mor til tre børn blev 2. oktober fundet livløs i sit hjem sydvest for Roskilde og døde senere af sine kvæstelser på Rigshospitalet. Forinden havde børnene ringet til alarmcentralen, og både ambulance og politi hastede til stedet.

Efter at have holdt kortene tæt ind til kroppen i to uger melder Midt- og Vestsjællands Politi ud, at hendes død efterforskes som mistænkeligt.

- Vi efterforsker et mistænkeligt dødsfald. Det drejer sig om en 34-årig kvinde. Vi fik anmeldelsen 2. oktober klokken 10.30. Hun blev bragt ind på Rigshospitalet, hvor hun afgik ved døden. Hun er blevet obduceret, og vi afventer obduktions-erklæringen.

- Indtil da betragter vi det som et mistænkeligt dødsfald, fortalte efterforskningsleder Kim Løvkvist til Roskilde Avis.

Og nu er der mere nyt i den mystiske sag, skriver Roskilde Avis.

Ekstra Bladet har talt med efterforskningslederen i sagen, Kim Løvkvist, der fortæller, at de meget gerne vil tale med kvindens ægtefælle.

- Jeg kan sige, at vi leder efter hendes ægtefælle, og det har vi sådan set gjort fra dag et. Han er ikke sigtet i sagen, men vi vil rigtig gerne tale med ham, siger Kim Løvkvist til Ekstra Bladet.

- Har I været i kontakt med ham?

- Nej, det har vi sådan set ikke. Han har fået beskikket en forsvarsadvokat, der har henvendt sig til os, siger Kim Løvkvist til Ekstra Bladet.

- Behandler I det som en drabssag?

- Det han jeg ikke sige noget om. Vi har hele tiden efterforsket det som et mistænkeligt dødsfald, og det bliver vi ved med, siger Kim Løvkvist til Ekstra Bladet.

Kvinden var mor til tre, som hun sammen med børnenes far boede med i huset.

Ved du noget om sagen, så tip os på 1224 eller 1224@eb.dk.