Bror og rocker kørte skudoffer til hospitalet

Den 21-årige blev ramt af en enkelt skud i hjerteregionen og blev erklæret død en halv time efter ankomst til hospitalet

Den 21-årige mand blev bragt her til Glostrup Sygehus, hvor politiets teknikere efterfølgende undersøgte bilen og området nær Brøndby Stadion. (Optagelser/redigering: Kenneth Meyer/Mikkel Cramon)

Kender du til sagen eller de involverede, så tip os på sms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Rettelse: Offeret er ikke medlem af Bandidos, hvilket Ekstra Bladet først havde skrevet.

En 21-årig mand afgik torsdag aften ved døden efter at være blevet ramt af skud i overkroppen. Københavns Vestegns Politi oplyste på et pressemøde fredag morgen, at den dræbte ved egen hjælp blev bragt til Glostrup Hospital af sin bror og en fuldgyldig rocker. Trioen var kørende i en sort Seat Leon.

Tredjemanden, der var med til at køre offeret til sygehuset, er fuldgyldigt medlem af Bandidos, erfarer Ekstra Bladet. Men den oplysning vil politiet ikke bekræfte.

Offeret, der er etnisk dansk, er ramt af en enkelt skud i hjerteregionen og blev erklæret død en halv time efter ankomst til hospitalet.

En tekniker undersøger køretøjet, der bragte den 21-årige mand til Glostrup Hospital. Foto: Kenneth Meyer 112 - 6. okt. 2017 - kl. 01:08 Politiet: 21-årig mand død af skud i overkroppen

Forbrydelsen menes at være sket cirka klokken 21 - muligvis nær Brøndby Stadion.

- Der er usikkerhed om, hvor det her formodede drab har fundet sted, siger Svend Foldager.

Han forklarer, at hverken rockeren eller broren til den dræbte har været særlig samarbejdsvillige. Vidnerne har oplyst to forskellige gerningssteder, men politiet hælder altså til området omkring Brøndby Stadion.

- Der er vi i øjeblikket ude og lede med hunde, siger politiinspektøren.

Det er uklart, om broren og rockeren overhovedet var til stede, da den 21-årige blev skudt.

- Men det lyder som om, at de to brødre har samlet rockeren op, og så kører de ned til gerningsstedet, siger Svend Foldager. Han ønsker ikke at oplyse, hvilket ærinde de tre mænd skal have haft på stedet.

Hvad angår motiv, er politiet mere eller mindre på bar bund. Intet tyder dog på, at der er en forbindelse til den igangværende konflikt i København.

- Vi hælder til, at det er noget, der er opstået her og nu, siger Foldager.

Foreløbigt har politiet ikke andre vidner til episoden end den fåmælte bror og rockervennen.

Dog har et vidne hørt tre personer stå og skændes i krydset mellem Park Allé og Brøndbyvestervej. Politiet hører gerne fra andre vidner til dette skænderi.

På samme måde vil efterforskerne gerne i kontakt med folk, der har set en sort Seat Leon på den københavnske Vestegn fredag aften.

Det var den type bil, de tre mænd kørte i i tiden før og efter skyderiet. Også en mindre sølvgrå bil har muligvis været til stede i forbindelse med episoden.

Politiet hører gerne fra vidner og kan kontaktes på telefon 114.

Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen