Bruger i hemmeligt sex-netværk: Jeg ved godt, at det er forkert

Et hemmeligt netværk af danske sexkrænkere mødes i den mørke del af nettet og deler billeder af danske teenagepiger. En af dem forklarer, at brugeren udmærket er klar over, at det er forkert af dele de danske teenagepigers billeder

Ekstra Bladet har systematisk gennemgået den russiske hjemmesides undersider og fundet i alt 1.102 forskellige danske teenagepiger, hvis billeder bliver misbrugt.
Ekstra Bladet har systematisk gennemgået den russiske hjemmesides undersider og fundet i alt 1.102 forskellige danske teenagepiger, hvis billeder bliver misbrugt.

Gemt dybt i internettets mørke sidder et hemmeligt netværk af danske brugere og deler billeder af danske teenagepiger på en russisk hjemmeside

Ekstra Bladet kunne i dag afsløre, at netværket består af 35 forskellige danske brugere, der har delt 5.800 billeder af 1.102 forskellige danske teenagepiger.

Christinas billeder ligger nu i det hemmelige netværks mapper på den russiske hjemmeside (Foto: Privat) Vagthund Sådan opererer det hemmelige sex-netværk

En af de helt centrale og mest aktive aktører i det hemmelige netværk er en bruger, der går under navnet '0020'. Brugeren, der flittigt har kommenteret og delt 650 af sine egne billeder, siger, at vedkommende godt er klar over, at det er forkert at lægge billederne op af danske teenagepiger på den russiske side, og at brugeren nu har fjernet dem, hvor Ekstra Bladet har konfronteret den såkaldte '0020'

- Det er rigtigt, at det er forkert, og jeg har også slettet mine fotos og mit brugernavn på hjemmesiden, selv om mine billeder nok ikke gør den store forskel, siger 0020.

Se også: 1100 danske piger misbrugt på nettet

0020: Måske andre ville synes, at mine billeder var gode
Ekstra Bladet har konfronteret alle brugerne i det hemmelige netværk på den mailadresse, de har angivet. Meget få har svaret. En af dem er altså brugeren, der går under navnet '0020'.

- Hvordan fandt du den russiske hjemmeside?

- Først må jeg sige, at jeg ikke kan lide børneporno, men jeg fandt den russiske hjemmeside ved at søge, som jeg forestiller mig, I har gjort.

- Hvorfor lægger du billeder derop?

- Det ved jeg ikke. Måske fordi andre også ville synes, at de var gode.

- Har du spurgt pigerne om lov, før du lagde billeder af dem op på hjemmesiden?

- Nej, Jeg har ikke spurgt dem, jeg har taget fotos af, om lov til at lægge dem ud på nettet.

- Synes du ikke, at det er forkert?

- Det er rigtigt, at det er forkert, og jeg har også slettet mine fotos og mit brugernavn på hjemmesiden, selv om mine billeder nok ikke gør den store forskel.