Buschauffør holder ind til siden for at fange tasketyv

Chaufføren sprang på tyven og tilbageholdt ham til politiet dukkede op

Bussens overvågningskameraer filmede hvordan Kim Yong-Gang fangede tyven. Se det her. Video: AP/YTN

Da den koreanske buschauffør Kim Yong-Gang 8. januar så en tyv stjæle en taske fra en gammel dame, havde han ikke i sinde at lade gerningsmanden slippe af sted med sin forbrydelse. Heller ikke selv om han havde travlt bag rattet på en bus i Sydkoreas næststørste by Busan. Det beretter det koreanske medie YTN.

Kim Yong-Gang fulgte efter tyven i sin bus, og da han fik muligheden trak han ind til siden, sprang ud af bussen og overmandede tasketyven, som blev tilbageholdt indtil politiet dukkede op.

  En indbrudstyv fik sig en ubehagelig overraskelse. Se Kims jagt for at hjælpe sin nabo i videoen: Foto: Jan Unger 112 - 3. jan. 2017 - kl. 21:11 Fik det hele på video: Kim stormede naboens hus og overraskede indbrudstyv

Buschaufføren fortæller, at han ikke overvejede det potentielt farlige element i sin handling før han sprang på tyven.

- Bagefter indså jeg at det kunne have været meget risikabelt for mig, men det var først, da folk talte med mig om omstændighederne på tidspunktet, lyder det.

Politiet i Busan fortæller, at man har tænkt sig at belønne Kim Yong-Gang for gerningen. Hvad det indebærer er dog ikke oplyst.

Her ses en 84-årig chilener stoppe en flygtende tyv i et indkøbscenter.

Disse tre engelske pensionister med en samlet alder på 229 år fangede en indbrudstyv, der havde været efterlyst i 18 måneder.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere