Buschauffør overfaldet af passager

Chaufføren blev blandt andet ramt på kinden

Natten til torsdag blev en buschauffør overfaldet af en vred passager, da bussen nåede endestationen på Rødlundvej i Harlev.

Da bussen stoppede, gik passageren op til chaufføren og bad ham ringe efter en taxa. Det nægtede chaufføren, der spurgte passageren, om han ikke selv havde en telefon og herefter bad ham om at forlade bussen.

Det ville han ikke, og da chaufføren rejste sig fra sit førersæde og pegede mod døren, slog den mandlige passager ud efter chaufføren, der blev ramt på kinden og på læben.

'Ifølge chaufførens forklaring blev han herefter skubbet ud af bussen, så han landede på jorden, hvorefter manden forsøgte at sætte sig oven på ham, hvilket han dog ikke fik held til, da det lykkedes chaufføren at skubbe ham væk', skriver politiet i døgnrapporten.

Råbte til chaufføren
Chaufføren løb efterfølgende ind i bussen og fik lukket døren. Manden forsøgte at få åbnet døren og råbte til chaufføren, at han skulle åbne, hvilket han ikke gjorde.

Han kontaktede i stedet driftscenteret, der bad ham om at køre fra stedet og ringe til politiet.

Gerningsmandens signalement blev givet videre til den patrulje, der kørte ud til adressen i Harlev, hvor manden var blevet sat af, og kort efter spottede patruljen på Ketting Parkvej en mand, der passede på signalementet.

Den 33-årige mand blev anholdt og sigtet for vold og for narkobesiddelse, da der i forbindelse med visitationen af ham blev fundet en joint i hans bukselomme.