Canadisk politi advarer mod 'Internettets sorte enke'

Melissa Ann Shepard er dømt for at have forgiftet flere kærester. Nu er hun prøveløsladt, og politiet advarer kærlighedssyge mænd

Halifax Regional Politi har udleveret dette billede for at advare mulige nye ofre for Melissa Ann Shepard (Halifax Regional Police/The Canadian Press via AP)
Halifax Regional Politi har udleveret dette billede for at advare mulige nye ofre for Melissa Ann Shepard (Halifax Regional Police/The Canadian Press via AP)

Hun ligner en fredelig gammel bedstemor, men det er tilsyneladende kun det grå hår og dåbsattesten, der bakker op om det.

I hvert fald bliver 80-årige Melissa Ann Shepard kaldt 'internettets sorte enke', og canadisk politi har følt sig kaldet til at advare nye potentielle ofre, efter hun blev løsladt fra sin seneste dom i fredags.

Ofrene er uskyldige mænd, der er på jagt efter kærligheden.

Den 80-årige kvinde er blandt andet dømt for at have forgiftet sin anden mand og kørt ham over to gange med en bil, så han døde. Det kostede hendes seks års fængsel i 1992.

Og da hun blev løsladt i fredags efter at have afsonet to år, ni måneder og ti dage i spjældet, var det for at have forgiftet en ny kærestes kaffe. Det skriver BBC.

Også 84-årige Alex Strategos fra Florida var kæreste med den ældre kvinde. Hun blev i 2005 idømt fem års fængsel for blandt andet tyveri og bedrageri mod Strategos. Men han mener også, at hun puttede medikamenter i hans is. Det er hun dog aldrig dømt for, skriver BBC.

Se hendes domme her.

´

Her ankommer Melissa Ann Shepard i retten i Dartmouth, Nova Scotia, hvor hun blev prøveløsladt, men med strikse betingelser. (Foto: PA)
Her ankommer Melissa Ann Shepard i retten i Dartmouth, Nova Scotia, hvor hun blev prøveløsladt, men med strikse betingelser. (Foto: PA)

- I starten syntes jeg, at hun virkede meget sød, siger Alex Strategos.

Han beskriver hende som en meget stilfuld kvinde, men det viste sig at være en lidt mere hardcore stil.

- Jeg røg på hospitalet. Hun sendte mig på hospitalet, siger han til BBC.

Hendes tidligere forsvarer, Allan Nicholson, argumenterede for hendes prøveløsladelse.

- Jeg har aldrig troet, at hun prøvede at dræbe nogen. Hvis du ser på hendes fortid, ville hun kontrollere dem og have dem til at ændre deres forsikringer og testamenter, siger han til The Cronicle Herald.

Løsladt med restriktioner
Da hun blev løsladt i fredags efter at have afsonet to år, ni måneder og ti dage i spjældet, var det for at have forgiftet en ny kærestes kaffe. BBC citerer fra retsbogen, der afslører, at Melissa Ann Shepard bankede på hans dør i det stille pensionist-kvarter i Nova Scotia i Canada, hvor de begge boede. Hun sagde, at hun var ensom, og at hun havde hørt, at han også var det.

De blev borgerligt gift i hans stue, og selvom ægteskabet tilsyneladende aldrig blev bekræftet, så tog de af sted på bryllupsrejse til Newfoundland. Og her gav hun, ifølge anklagemyndigheden, sin nye partner store doser af medicin.  

Ifølge BBC har anklagemyndigheden pålagt den ældre kvinde strikse restriktioner, efter hun er blevet prøveløsladt. Hun må ikke indlade sig i et forhold med en ny mand uden at informere politiet, så de kan informere ham om hendes historik. Hun må heller ikke ikke købe visse medikamenter og gå online, ligesom hun også skal give tilladelse til, at politiet fotograferer hende, hvis hun ændrer udseende.

I 2015 blev 22-årige Hayley King fra USA grebet på fersk gerning i færd med at forgifte sin værelseskammerats mad. Se den uhyggelige gerning i videoen her
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere