Carsten forsvundet i den kolde vinternat: Familien frygter det værste

Familien til 61-årige Carsten Nymann Schmidt frygter en ulykke, efter den ældre mand ikke vendte hjem efter en køretur

Opdatering: Politiet skriver klokken 10.15, at Carsten Nymann Schmidt fra Vejen er nu fundet i god behold og retur hos familien.

Det seneste døgn har været det koldeste i et lille års tid og derfor frygter familien til 61-årige Carsten Nymann Schmidt det værste, efter han torsdag omkring klokken 12 forlod sin bopæl i Vejen og ikke siden er vendt tilbage.

I mere end 20 timer, har den 61-årige mand dermed været savnet, og det får nu Syd- og Sønderjyllands Politi til at udsende en efterlysning af den gråhårede mand.

- Vi ved ikke hvorfor han ikke er kommet hjem. Familien frygter, der skulle være sket Carsten en ulykke. Umiddelbart burde han ikke være blevet sygdomsramt, men vi ved det ikke, siger Ivan Gohr Jensen, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Carsten forlod bopælen i Vejen i en sort Peugot 206 med registreringsnummer AZ29515 og politiet forventer at Carsten skal findes i eller ved sin bil.

Derfor opfordrer man danskere, der skulle se den pågældende bil, til at henvende sig til politiet.

- Familien frygter det værste og vil rigtigt gerne høre fra Carsten eller nogen der kunne vide noget om, hvor han befinder sig, siger vagtchefen.

Syd- og Sønderjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere