Christina mødte ikke op til sin fødselsdagsfest: Familien har fået den værste besked

Vennerne skulle fredag aften mødes i byen for at fejre Christinas fødselsdag, men hun kom aldrig

Foto: Sussex Police.
Foto: Sussex Police.

29-årige Christina Abbotts fra Storbritannien skulle fredag aften mødes med nogle venner i byen, hvor de skulle fejre hendes fødselsdag.

Vennerne mødtes på det aftalte sted, men Christina Abbotts dukkede aldrig op.

De forsøgte at få kontakt til hende, men blev bekymrede, da hun ikke gav lyd fra sig. De kontaktede derfor politiet, som senere fandt Christina Abbotts dræbt i sin seng i lejligheden i West Sussex.

Det skriver flere britiske medier, heriblandt The Guardian og BBC.

En 47-årig mand ved navn Zahid Naseem, som kendte Christina Abbotts, blev arresteret på bopælen. Mandag blev han sigtet for drabet på den 29-årige brite. Politiet oplyser samtidig, at de foreløbig arbejder ud fra, at Christina Abbotts døde på grund af en alvorlig skade i hovedet.

Familien mindes hende nu som en sød og kærlig person i en pressemeddelelse, der er offentliggjort af Sussex police.

- Denne selvstændige kvinde, en berejst person, blev taget fra os alt for tidligt. Hendes venner i London og en del af Storbritannien vil sørge. Lyset i vores liv er nu slukket. For evigt kærlighed fra vores familie, fortæller familien i pressemeddelelsen ifølge The Guardian.

- Vi støtter Christinas familie, og de har bedt om privatlivets fred i denne tid. Vi efterforsker hendes død og er opsat på at høre fra alle, der har set eller hørt noget, der måske kan hjælpe i efterforskningen, fortæller Emma Heater fra Sussex police til The Guardian.