Clinton i brat fly-nødlanding

Tidligere amerikanske præsident Bill Clinton var onsdag med et fly, som pludselig fik motorproblemer hen over Tanzania i Afrika

Bill Clinton (Foto: AP)
Bill Clinton (Foto: AP)

En flyvetur fra Iringa i midt-Tanzania til Lake Manayara i det nordlige Tanzania fik en brat pause onsdag. Den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton var med flyet.

- Der var et problem med en af flyets fire motorer. På grund af flyets standarder måtte vi derfor lande hurtigt, så motoren kunne blive repareret, siger Matt McKenna, der er Bill Clintons talsmand, ifølge CNN.

Problemet blev løst på landjorden, og efter tre kvarter kunne mandskabet rejse videre med samme maskine. Flyet kommer fra Canada og er et mindre Dash 7 propelfly.

Bill Clinton er med et hold på 20 mennesker på rundrejse i den østlige del af Afrika, fordi hans familie har lavet The Clinton Foundation, der støtter forskellige projekter, som blandt andet kan højne sundhed.

Rundtur og valgkamp
Mens husbond Bill rejser rundt i Afrika er hans hustru Hillary Clinton lige nu i gang med en storstilet valgkampagne. Hun vil være USA's næste præsident, afslørede hun 12. april.

Det var ingen nyhed, men nu har hovedpersonen Hillary Clinton endelig bekræftet sit kandidatur til præsidentposten som USA's første kvindelige boss. 
(Foto: AP) Politik - 12. apr. 2015 - kl. 20:57 Hillary: Jeg vil være den bedste

- Jeg stiller op som USA's næste præsident, sagde den 67-årige dame i en video, som blev lagt på nettet. Hillary Clinton vil - ligesom sin mand var - være kandidat fra Demokraterne i USA, og hun får da også den nuværende præsident Obamas ubestridte stødte.

- Jeg tror, hun vil være en perfekt præsident, og jeg er ikke på valg, så jeg vil ikke få i vejen for hende, lød det fra Obama tidligere på måneden.

Hillary Clinton (Foto: AP) Politik - 12. apr. 2015 - kl. 21:53 USA-ekspert: Så gode er Hillarys chancer

Valget om præsidentposten står i november 2016.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere