Cyklist alvorligt kvæstet i ulykke

En mandlig cyklist er mandag alvorligt kvæstet efter en ulykke i en rundkørsel

Ifølge vagtchefen er manden alvorligt kvæstet (Video: René Schütze)

En 78-årig mand er kommet alvorligt til skade, efter han mandag morgen blev påkørt af en personbil i rundkørslen ved Aalborgvej og Bredgade i Brønderslev.

Det oplyser Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Klokken 9.57 får vi en melding om en alvorlig ulykke via 112. Der er tale om en mandlig cyklist på 78 år, som er blevet ramt af en bil, da han har kørt i rundkørslen på sin elcykel. Han faldt i forbindelse med påkørslen og slog hovedet hårdt ned i asfalten, siger Michael Elkjær, der er vagtchef hos Nordjyllands Politi.

Artiklen fortsætter under billedet...

En 78-årig mand er alvorligt kvæstet efter en ulykke i en rundkørsel mandag morgen. Foto: René Schütze
En 78-årig mand er alvorligt kvæstet efter en ulykke i en rundkørsel mandag morgen. Foto: René Schütze
 

Ifølge vagtchefen er manden alvorligt kvæstet.

- Manden har slået hovedet og har fået en meget voldsom og alvorlig hovedskade. Han blev kørt til Aalborg Universitetshospital med politieskorte, og vi har foretaget de relevante underretninger til pårørende, herunder hans kone, men mere kan jeg ikke sige om hans tilstand på nuværende tidspunkt andet end, at han fortsat er i kritisk tilstand, siger Michael Elkjær.

Han kan endnu ikke sige noget om, hvad årsagen til ulykken er.

- Vi har haft en bilinspektør ude på stedet, så de nærmere undersøgelser vil vise, hvad der præcis er sket. Det kan vi ikke sige noget om endnu. Vi kan heller ikke oplyse alder eller andet om bilisten.