Da Ernst vågnede på krydstogtskib var konen væk: Blev fundet død to måneder senere

Hustruen var på mystisk vis forsvundet, da et tysk ægtepar havde lagt sig til at sove på en solseng. Først to måneder senere blev hun fundet et sted, hvor Ernst mener man burde have ledt

Det var ombord på denne færge, at 74-årige Imelda forsvandt på mystisk vis, og først blev fundet død to måneder senere. Foto: naviearmatori.net
Det var ombord på denne færge, at 74-årige Imelda forsvandt på mystisk vis, og først blev fundet død to måneder senere. Foto: naviearmatori.net

74-årige tyske Ernst Bechstein og hans kone Imelda var i oktober måned på ferie til Sardinien. Turen hjem til München startede med en overfart til det italienske fastland med færgen Sharden fra firmaet Tirrenia den 30. oktober. Men herfra gik alt galt. Det skriver lokale medier ifølge britiske Mirror.

Det ældre ægtepar lagde sig ned for at tage en lur på et par solsenge om bord på færgen. Men da Ernst Bechstein vågnede fra sin lur, var Imelda ingen steder at se. Han ledte overalt på færgen, som har plads til 2908 passagerer og 850 biler.

Men kvinden var ingen steder at finde, og selv ikke, da kaptajnen iværksatte en stor eftersøgning over hele skibet, lykkedes det at finde Imelda.

Derfor begyndte teorier at opstå om, at den 74-årige kvinde kunne have været udsat for en forbrydelse, eller måske var faldet i vandet ved et uheld.

Men nu, lidt over to måneder senere, er Imeldas lig blevet fundet i en ventilationsskakt ombord på Sharden.

Burde have ledt grundigere
Det får nu Ernst Bechstein til at rette en kritik mod skibets personale og den eftersøgning, der dengang blev udført for at finde hans nu afdøde kone. For selvom han medgiver, at Imelda godt kunne være lidt desorienteret og må være gået ind i maskinrummet, hvor hun er faldet ned i skakten, påpeger han, at hun måske stadig kunne være i live i dag, hvis eftersøgningen havde været mere grundig.

- Hun skulle ikke have været i stand til at gå ind i maskinrums-området, det skulle have været lukket af, siger Ernst Bechstein desuden i sin kritik af skibets håndtering.

Et ligsyn har nu vist, at Imelda døde natten efter hun forsvandt, og der blev ikke fundet nogen tegn på vold på hendes krop, bortset fra de skader, hun har fået af at falde ned i ventilationsskakten.

Liget af Ernst Bechsteins kone befinder sig fortsat i Genova i Italien, hvor den offentlige anklager endnu ikke har frigjort det, og den sørgende mand ønsker nu bare at få sin kones jordiske rester hjem.

- Jeg vil i det mindste gerne kunne begrave min kone. Hun burde endelig få sit sidste hvilested, siger Ernst Bechstein.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere