Dan Rachlin: Mine sønner overfaldet i nat

Den ældste søn skal opereres for en brækket kæbe

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os dit tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Det var en oprørende besked, den 51-årige familiefar og populære tv- og radiovært Dan Rachlin fik natten til søndag. Ikke bare en, men to af hans sønner er angiveligt blevet udsat for overfald sent lørdag.

- Mens det meste af hovedstaden har festet det seneste døgn. Er to af mine drenge blevet overfaldet. Først blev Max berøvet/overfaldet af TRE voksne fyre i nærheden af Kokkedal. Og et par timer efter blev Hector tæsket af TRE fyre i en sådan grad, at hans kæbe er smadret, skriver Dan Rachlin på Facebook.

flash - 5. jul. 2015 - kl. 21:36 Dan Rachlin 'anklaget' for sexchikane

Ekstra Bladet har været i kontakt med Dan Rachlin, men han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at kommentere situationen yderligere, da han er på vej hjem fra en ferie og ikke har det fulde overblik, men han understreger, at voldsepisoden mod Hector, der er 20 år, vil blive politianmeldt, hvis den ikke allerede er blevet det.

Hector skal senere i dag opereres i kæben, fortæller Dan Rachlin.

Dan Rachlins yngste søn Max, der ifølge Facebook-opdateringen blev udsat for gaderøveri i nærheden af Kokkedal, er 13 år.

Dan Rachlin har i alt fire børn, tre drenge og en pige.