Dansk kendis-blogger hentet i ambulance til efterfest

Fie Laursen blev natten til søndag hentet i en ambulance til Guldtubens efterfest

Den danske blogger og tidligere Paradise-deltager Fie Laursen blev natten til søndag hentet i en ambulance til en efterfest.

Det skriver BT.

En oplagt Fie Laursen deltog tidligere på aftenen i prisuddelingsfesten, Guldtuben, i Royal Arena. Guldtubens efterfest blev afholdt på restaurant Tolboden, der ligger tæt på Esplanaden i København.

Ifølge Fie Laursens manager Nima Badrbeigi blev hun hentet af ambulancen lidt over midnat.

- Fie blev hentet klokken cirka 02.00 i nat i en ambulance og blev udskrevet efter nogle timer. Hun har efter omstændighederne det godt i dag, siger han til BT.

Hun blev bragt til Rigshospitalet, hvor hun blev observeret. Manageren kan ikke komme nærmere ind på, hvorfor hans stjerne blev hentet af en ambulance eller skulle til observation.

- Der har været mange ting i hendes privatliv, som nu er kulmineret, og hun er naturligvis påvirket af det hele, ligesom hun er ked, at der nogle personer, som har delt upassende ting om hendes person på de sociale medier, fortæller Nima Badrbeigi til BT.

Ekstra Bladet har prøvet at få en kommentar fra Fie Laursen, men det er ikke lykkedes. Det er heller ikke lykkedes at få en kommentar fra hendes familie.

Foto: Olivia Loftlund Danske kendte - 28. aug. 2018 - kl. 09:39 Fie Laursen meldt til politiet

Se også: Royal Arena evakueret: Det der er sket er rigtigt, rigtigt uheldigt

Se også: Kaos og grædende børn under Guldtuben: Vi gik i total terror-panik