Dansk kvinde alvorligt kvæstet efter stenkast fra motorvejsbro

En dansk kvinde er blevet alvorligt kvæstet, da hendes bil blev ramt af en granitsten kastet fra en motorvejsbro syd for grænsen

Sådan så kvindens bil ud efter stenkastet. Foto: Presse Nord- Heiko Thomsen
Sådan så kvindens bil ud efter stenkastet. Foto: Presse Nord- Heiko Thomsen

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 58-årig dansk kvinde er lige nu indlagt med alvorlige kvæstelser, efter hendes bil sent tirsdag aften blev ramt af en stor granitsten kastet fra en motorvejsbro.

Det skriver TV Syd.

Ifølge tysk politi er kvinden dansk, men er bosiddende i Flensborg. Episoden fandt sted omkring klokken 22 tirsdag aften ved Ellund få hundrede meter syd for E45-motorvej nær grænseovergangen ved Frøslev.

Granitstenen vejer ifølge politiet 20 kilo og måler 25 gange 25 centimeter. Den har ramt direkte ned i kvindes forrude. Hun er lige nu indlagt på hospitalet i Flensborg, men er uden for livsfare.

En halv time forinden blev der også smidt en sten fra en anden motorvejsbro ved byen Barderup syd for det sted, hvor den danske kvinde blev ramt.

Og ifølge Flensborg Avis går politiet ud fra, at der er en sammenhæng mellem de to sager.

Politiet er derfor lige nu på jagt efter en gerningsmand, men har fortsat ikke foretaget nogen anholdelser. Derfor anmoder politiet vidner om at henvende sig, hvis de har set noget.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra talsmand hos Flensborg Politi, Christian Kartheu.

Kostede tysk kvinde livet
I 2016 fandt en lignende episode sted på Fyn, hvor en familie blev ramt af en stor betonklods kastet fra motorsvejsbroen ved Langesøvej på Fyn.

Og nu vil Fyns Politi tage kontakt til sine tyske kolleger, skriver Ritzau.

- Vi har ikke været i kontakt med tysk politi endnu, men det vil vi helt sikkert gøre for at høre, om der er tråde mellem de to sager, og så får vi et svar på, om der er noget, vi kan bruge til noget, siger vicepolitiinspektør Richardt Jakobsen til Ritzau.

Den 33-årige tyske kvinde i bilen døde af de kvæstelser, som den 30 kilo tunge betonklods havde forårsaget, mens manden kom alvorligt til skade. Heldigvis slap deres søn uskadt.

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)