Dansk kvinde på mystisk vis dukket op i Tyskland

En 26-årig dansk kvinde er dukket op midt i Tyskland uden at kunne forklare hvordan

Siden tirsdag har politiet i den tyske by Essen i Nordrhein-Westfalen arbejdet på at opklare, hvordan en dansk kvinde er havnet i byen.

Således oplyste politiet onsdag i en pressemeddelelse, at kvinden var blevet fundet ved banegården i byen omkring klokken 11 tirsdag formiddag, hvor hun var i hjælpeløs tilstand og ikke var i stand til at fortælle, hvem hun var og hvordan, hun var havnet der.

På det tidspunkt arbejdede politiet ud fra en formodning om, at der var tale om en dansk kvinde, men det var stadig ikke slået fast.

Politiet i Essen har dog siden fået identificeret kvinden som en 26-årig dansker, oplyser de til Ekstra Bladet.

- Hvordan hun kom til Essen, og hvad der er sket med hende, er stadig under efterforskning af politiet, lyder det fra polititalskvinde Bettina Wehram i en mail til Ekstra Bladet.

Kvinden blev fundet ved vejene Auf der Donau/Wächtlerstrasse i byen af nogle forbipasserende, og hun blev efterfølgende bragt på hospitalet, hvor hun stadig er indlagt.

Politiet håber, at vidner, der har set kvinden i nærheden af Auf der Donay eller hovedbanegården kan bidrage med en opklaring af, hvordan hun er endt der, og hvad der er sket, som har efterladt hende i den hjælpeløse tilstand.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Rigspolitiet, som ikke har nogen kommentarer til sagen.