Dansk rapper anholdt efter knivstik

Rapperen Jamaika, der har været efterlyst i længere tid, er blevet anholdt

Rapperen Jamaika har blandt andet optrådt på Roskilde Festival i 2016. Få mere at vide om ham her. Video: Martin Ekelund

Syd- og Sønderjyllands Politi har her til aften anholdt den danske rapper Jamaika, der har været efterlyst for et knivstikkeri.

Det oplyser vagtchef Ole Aamann fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi anholdt ham her til aften i en bolig i nærheden af Hovborg i Vejen. Anholdelsen foregik stille og roligt, fortæller Ole Aamann.

Rapperen Jamaika er blevet anholdt. Politifoto
Rapperen Jamaika er blevet anholdt. Politifoto

Knivoverfaldet skete i Esbjerg 6. oktober, hvor en 23-årig mand blev lettere kvæstet. Politiet har efterlyst Jamaika siden 19 november.

Jamaika, der i virkeligheden hedder Sharmarke Omar Ali, har somaliske rødder og er vokset op i Finlandsparken i Vejle. Efterlysningen til trods har han hånende lagt et billede op på sin Instagram-story med to midterfingre efterfulgt af et billede af en politibetjent.

Se det her.

Vagtchefen Ole Aaman fortæller, at politiet selv fandt frem til ham, og at de i samme omgang har anholdt en 25-årig mand, der er sigtet for at holde ham skjult. Begge mænd er i skrivende stund, klokken 20.36, i gang med at blive afhørt. Herefter vil politiet tage stilling til, om de skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen.

- Knivstikkeri er en alvorlig forbrydelse, så det ser sådan ud, siger Ole Aamann.

Jamaika er særligt kendt for hittet 'Blodskudt', der er streamet mere end 12 millioner gange på Spotify.

Læs meget mere om Jamaika herunder:

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere