Dansk skibakke smadret af Porsche

En Porsche og en traktor har udsat skibakken Hedeland for et voldsomt hærværk

Se de vanvittige overvågningsoptagelser her

En Porsche og en traktor har smadret skibakken i Hedeland, som har fået skader for op mod 50.000 kroner.

Det skriver sn.dk

Omkring klokken 6:30 søndag morgen dukkede en sort Porsche pludselig op på skibakken tæt på Roskilde, hvorfra den kørte ned ad bakken mod en stor bunke sne. Med fart kørte den lige ind i bunken, og her sad den fast.

Det var næstformanden i Roskilde Skiklub, Mads Bondo, som opdagede det spektakulære hærværk, som han opdagede på skibakkens overvågningsbilleder.

- Vi kan se på overvågningsbillederne, at to personer, noget forvirrede, drøner rundt om bilen i sneen og prøver at finde en løsning på det problem, de selv har skabt, siger Mads Bondo, til mediet.

Omkring en time efter dukker en rød traktor op, som prøver at trække bilen fri, men det tager lang tid og flere ture op og ned ad bakken, før det lykkes.

Traktoren kører rundt på bakken, forsvinder bag bakken, og dukker igen op på toppen. Herfra kører den ned ad bakken igen, inden den får porschen fri. Og først klokken 8:30 forsvinder gerningsmændene fra stedet.

De to køretøjer har efterladt sig nogle meget dybe hjulspor. Ifølge næstformanden er de flere hundrede meter lange, og næstformanden frygter derfor, at regningen for at reparere bakken vil blive på omkring 50.000 kroner.

Ifølge næstformanden var traktoren rød, med lyse eller hvide følge, og den havde en stor sort klods bagpå. Og så mener han, at bilen var en sort Porsche.

Skiklubben har allerede anmeldt hændelsen til politiet, og de håber selvfølgelig, at de kan finde de skyldige.