Dansk teenager voldtaget i Airbnb-lejlighed i Spanien

33-årig forhenværende pædagog dømt for voldtægten

En ferie i Spanien endte med en voldtægt for en 19-årig pige, da hun fuld og træt faldt i søvn i en lejet Airbnb-lejlighed i Malaga.

Hun var taget på ferie sammen med en 33-årig pædagog, som hun var blevet ven med, efter at hun havde boet på den institution, hvor pædagogen arbejdede.

I dag idømte retten i Glostrup den 33-årige nu tidligere pædagog et år og tre måneders fængsel for at have voldtaget den 19-årige pige, mens hun på grund af beruselse og søvn var ude af stand til at modsætte sig handlingen.

Den 33-årige nægtede sig skyldig og forklarede, at pigen havde været vågen og at hun frivilligt havde sex med ham.

'Lægger an på mig'
Forud for voldtægten havde hun sendt sms-beskeder hjem til Danmark, hvor hun skrev, at den 33-årige var begyndt at lægge an på hende, og at hun ikke brød sig om det.

Det fremgik af retssagen, at den 19-årige pige og den 33-årige pædgog var blevet gode venner, mens hun boede på institutionen, hvor han arbejdede. De holdt venskabet ved lige, og i august rejste de på ferie sammen til Malaga.

En aften drak de begge kraftigt, og den 19-årige blev meget beruset og lagde sig til at sove. Hun vågnede ved, at den 33-årige havde sex med hende. Hun gjorde modstand og fik ham til at stoppe.

Den 19-årige valgte ikke at anmelde voldtægten til spansk politi, men ventede til hun kom hjem til Danmark, hvor hun anmeldte den 33-årige samme dag. Han blev fyret fra sit arbejde som pædagog på grund af sagen.

Den 33-årige tog betænkningstid med hensyn til anke. Han blev også dømt til at betale den 19-årige omkring 70.000 kr. i erstatning.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen