Danske Mark dræbt i Norge: Var gæst i huset

Det var den 52-årige dansker, Mark Ole Jensen, der søndag blev fundet hårdt kvæstet i et hus i Norge og som senere er afgået ved døden

En 50-årig dansk mand er blevet dræbt i Norge. Foto: Johansen Carina/Scanpix
En 50-årig dansk mand er blevet dræbt i Norge. Foto: Johansen Carina/Scanpix

Politiet har nu frigivet navnet på den danske statsborger, der søndag blev fundet hårdt kvæstet i et hus i Røyneberg i Sola Kommune det sydvestlige Norge. 

Der er tale om 52-årige Mark Ole Jensen, der var dansk statsborger, men har haft bopæl i Norge i et stykke tid.

Det skriver Rogaland politidistrikt i en pressemeddelse. 

Politiet fik en anmeldelse klokken 15.49 og var hurtigt fremme på stedet sammen med ambulance og redningspersonale, men den 52-åriges liv stod ikke til at redde. Han blev erklæret død kort efter.

Se også: Dansker dræbt i Norge

Mark Ole Jensen havde inviteret til en sammenkomst i huset, hvor hændelsen skete, oplyser politiet.

- Den afdøde var gæst til en social sammenkomst i huset, siger Erik W. Rand, anklager ved Sør-Vest Politidistrikt.

32-årig anholdt
Politiet i Sør-Vest Politidistrikt fik hurtigt mistanke til en 32-årig mand, som var til stedet i huset. Han blev anholdt og sigtet for mord klokken 15.59. I første omgang blev den anholdte kørt til behandling på sygehuset, men ud på aftenen lykkedes det politiet at få afhørt ham. Politiet ønsker ikke på nuværende tidspunkt at fortælle noget om hvilken relation, den 32-årige havde til den danske mand.

Den anholdtes advokat har på et pressemøde mandag formiddag givet udtryk for, at han ikke ønsker at fortælle, hvordan hans klient forholder sig til drabssigtelsen.

Se også: Dansker dræbt i Norge: Gerningsmand skal mentalundersøges

Ud over afhøringen af den sigtede har politiet i Norge afhørt cirka 10 vidner, der var tilstede i huset, da drabet skete. Efterforskningen fortsætter i de kommende dage. Der er ikke umiddelbart nogen tilknytning til kriminelle miljøer, skriver NRK.

- Der mangler stadig en del arbejde på gerningsstedet. Og der mangler også et par vidneafhøringer. Desuden skal den sigtede afhøres endnu en gang, forklarer Erik W. Rand.

Mark Ole Jensens pårørende er underrettet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere