Dansker viklet ind i firedobbelt drab

En familie på fire personer blev i mandags fundet døde på halvøen Gibraltar. Nu er en dansk ekskæreste til moderen viklet ind i sagen

The Royal Gibraltar Police afholdte i tirsdags et pressemøde om sagen (Politifoto)
The Royal Gibraltar Police afholdte i tirsdags et pressemøde om sagen (Politifoto)

Ved du noget om sagen? Send en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Det var et blodigt syn, der mødte politiet på Boschettis Steps på Gibraltar i mandags, da de åbnede døren til en lejlighed på halvøen. En familie på fire personer lå døde i lejligheden - stukket ihjel med kniv. Heriblandt en lille, fireårig pige, som var halvt dansk, fordi hendes far kommer fra Danmark.

Og det er netop denne mand, som nu er blevet viklet ind i sagen. Politiet efterforskede ellers først sagen som en familietragedie, men det har ændret sig. Nu er politiet nemlig begyndt at se på tidligere familiemedlemmer for at finde ud af, om de kan være involverede i den tragiske hændelse. Det melder det lokale, danske medie Spanien i Dag.

De dræbte tæller en 37-årig kvinde med spansk statsborgerskab, hendes 31-årige kæreste fra Liverpool, deres fælles barn på seks uger og altså kvindens fireårige datter, som hun havde med en dansker.

Skåret halsen over
Det var personale i den bygning, lejligheden ligger i, som alarmerede det lokale politi i mandags, efter de hørte adskillige hjerteskærende skrig fra lejligheden på den spanske halvø.

Da politiet kom ind, viste det sig, at kvinden og de to børn havde fået skåret halsen over. Den 31-årige mand var dræbt ved knivstik forskellige steder på kroppen.

Den fulde identitet af ofrene er endnu ikke frigivet, men politiet forventer at frigive navnene på mandag eller tirsdag, lyder meldingen fra en talsmand fra politiet på Gibraltar ifølge Olivepress.

De pårørende er blevet underrettet.

To mistænkte
Ifølge Spanien i Dag boede familien i Spanien og var kun lige ankommet til Gibraltar, da de blev dræbt. Gibraltar er et oversøisk territorium, som hører under den britiske trone.

- Vi er ved at finde ud af, om de var her for at rejse videre til England, eller om de havde planer om at blive her i længere tid, siger en talsmand fra politiet ifølge The Liverpool Echo.

Politiet har dog også travlt med at finde ud af, hvad der egentlig skete den, inden de fire personer blev fundet døde.

Spanien i Dag skriver, at en politikommissær fra Royal Gibraltar Police, Eddie Yome, har udtalt, at der er tale om meget voldelige drab, og at der lige nu er to hovedmistænkte i sagen. Det gælder den 31-årige kæreste fra Liverpool og kvindens tidligere, danske kæreste, som altså er far til den fireårige pige.

Ekstra Bladet har kontaktet Udenrigsministeriets Borgerservice for at få bekræftet, at der er tale om en halvt dansk pige, og at hendes far er mistænkt. Udenrigsministeriets Borgerservice undersøger sagen.

1 af 2 (Foto: Google Maps)
2 af 2 The Royal Gibraltar Police afholdte i tirsdags et pressemøde om sagen (Politifoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere