Datter jagter sin fars voldsmand på Facebook

Politiet har stadig ikke pågrebet gerningsmanden til groft overfald i Esbjerg

ADVARSEL: Det næste billede er meget stærkt. (Privatfoto)
ADVARSEL: Det næste billede er meget stærkt. (Privatfoto)

ADVARSEL: STÆRKE FOTOS

21-årige Lea Jørgensen fra Esbjerg har indledt en noget usædvanlig jagt på Facebook.

Den unge kvinde vil have fat på den mand, som i weekenden gennembankede og sparkede hendes far under et groft overfald.

- Jeg har lagt billederne af min far ud på min Facebook-profil, så folk kan se, hvor hårdt medtaget han er. Jeg beder folk om at dele opslaget, og så kan det jo være, at der melder sig nogle vidner, så gerningsmanden kan blive fanget og få sin straf, siger Lea Jørgensen til Ekstra Bladet.

Den 49-årige Flemming Jørgensen var taget i byen i Esbjerg natten til lørdag. På værtshuset Kasket Karl kom han i snak med en ung mand. Senere fortsatte de to snakken på natklubben James Bond i Skolegade i Esbjerg.

Lea med faderen Flemming. Privatfoto.
Lea med faderen Flemming. Privatfoto.
 

Skete i baggård
Det var i baggården til natklubben, at Flemming Jørgensen pludselig blev overfaldet af manden.

- Jeg tror, at de var gået udenfor for at ryge. Pludselig begyndte manden at beskylde min far for at være en dårlig far og for at være pædofil. Han fik fat i min fars mobiltelefon og ringede midt om natten til både min søster og mig for at spørge, om vi vitterlig også elskede vores far, beretter Lea Jørgensen til Ekstra Bladet.

Hørte et brag
På et tidspunkt under samtalen hørte Lea et brag og så vidste hun, at noget var helt galt.

- Jeg sprang på min knallert og kørte ind til byen for at hjælpe min far. Da jeg fandt ham, fik jeg ham på sygehuset, hvor han omgående blev indlagt. Han så forfærdelig ud i ansigtet. Der var blod over det hele. Men det var faktisk først bagefter, at chokket kom for mig, fortæller Lea Jørgensen.

Det grove overfald fandt sted i baggården til James Bond i Skolegade i Esbjerg. Foto: Google Maps.
Det grove overfald fandt sted i baggården til James Bond i Skolegade i Esbjerg. Foto: Google Maps.
 

Den 49-årige mand er netop blevet udskrevet fra Sydvestjysk Sygehus.

- Han er taget hjem til sin mor for at blive plejet lidt. Hun er gammel sygeplejerske. Han er stadig for træt til at tale med nogen og vil gerne have fred. Men han har sagt, at han er glad for, at pressen bringer billederne og omtaler sagen, siger Lea Jørgensen.

Han skal straffes
- Vi vil gerne have gerningsmanden fundet og straffet, så vi kan få ro i sjælen. En person, som fuldstændig umotiveret slår et andet menneske ned og sparker løs på det, må jo være syg i hovedet eller på stoffer, mener Lea Jørgensen.

Lederen af lokalpolitiet i Esbjerg, Tage Jehn, oplyser, at gerningsmanden stadig ikke er pågrebet.

- Vi har ikke nogle umiddelbare spor at gå efter. Så vi hører gerne fra vidner eller folk, der kender noget til gerningsmanden, siger Tage Jehn.

Gerningsmanden er 20-24 år og 175-180 centimeter høj. Han har  mørkblondt hår med midterskilning.  Han bar en sort eller mørkegrøn jakke den pågældende aften.

Politiet har gennemgået video fra overvågnings-billeder i området, der er kendt som Esbjergs 'minefelt.' Det har heller ikke givet resultat.

- Min far er i stand til at genkende gerningsmanden. Så vi håber, at politiet kan komme med nogle fotos, som min far kan gå igennem, lyder det fra den 21-årige datter.

1 af 2 Privatfoto
2 af 2 ADVARSEL: Det næste billede er meget stærkt. (Privatfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere