Der var noget ved kvindens ansigt der fik politiet til at genkende hende

27-årig kvinde blev genkendt af politiet på vej væk fra et butiks-tyveri - gæt selv hvorfor?

27-årige Alyssa Zebrasky har valgt den helt forkerte profession som kriminel. Hun er nemlig meget let at genkende. Foto: Mahoning County Sheriff's Office
27-årige Alyssa Zebrasky har valgt den helt forkerte profession som kriminel. Hun er nemlig meget let at genkende. Foto: Mahoning County Sheriff's Office

Den 27-årige kvinde Alyssa Zebrasky, der har dækket hele sit ansigt med markante tatoveringer, blev i onsdags anholdt af politiet i byen Boardman i den amerikanske stat Ohio.

Alyssa havde netop stjålet en taske i supermarkedet Walmart og var på vej væk fra supermarkedet, da hun blev genkendt af politiet i forbindelse med en tidligere forbrydelse. Man kan næsten fristes til at antyde, at der var noget ved kvindens ansigt, der fik politiet til at genkende hende.

Det skriver flere medier, heriblandt Cleveland 19 Newscincinnatti.com, og Metro.

I forbindelse med anholdelsen er Alyssa Zebrasky nu sigtet for butikstyveri samt for besiddelse af stoffer. Anholdelsen af Alyssa skete i øvrigt, 14 dage efter at hun sammen med en mand stak af fra politiet i forbindelse med en anden sag.

Dengang lagde det lokale medie Cleveland 19 News et opslag ud på Twitter med billeder af Alyssa samt en medskyldig mandlig kriminel, der også er tatoveret i ansigtet. Til opslaget skrev Cleveland 19 News følgende:

'Tatoveret par har fortalt, at de flygtede fra politiet, fordi de skulle på toilettet.'

   

 

 

 

 

 

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen