Dobbeltdrabet i Sorø: Ofre fortsat ikke identificeret

De glohede flammer fra antændt Mercedes har besværliggjort politiets arbejde

Bilen stod stadig i flammer, da brandvæsnet nåede frem kort før 4.30 lørdag morgen. Foto: Lind Foto
Bilen stod stadig i flammer, da brandvæsnet nåede frem kort før 4.30 lørdag morgen. Foto: Lind Foto

Politiets teknikere arbejder fortsat på den endelige identifikation af de to mænd, der tidligt lørdag morgen blev fundet dræbt i en udbrændt bil i udkanten af Sorø.

  112 - 14. sep. 2015 - kl. 19:14 Dobbeltdrabet i Sorø: Politiet på sporjagt hos de dræbte

Ifølge obduktionsrapporten blev de to mænd først skudt, hvorefter gerningsmændene med hjælp fra op til 15 liter benzin antændte bilen til et inferno af flammer. 

Indgribende undersøgelser
Den voldsomme brand efterlod ligene i så dårlig stand, at politiet fortsat arbejder på at identificere dem.

- Når man har siddet i en bil, der har brændt så meget, som den her, er det meget vanskeligt at identificere folk. Vi skal derfor benytte os af lidt mere indgribende undersøgelser end normalt, og vi arbejder så hurtigt vi kan, siger efterforskningsleder ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Den udbrændte Mercedes tilhører dog med sikkerhed den prostituerede Bonnie Cleo Andersens kæreste, der derfor formodes at være en af de dræbte.

Allerede søndag eftermiddag fremstillede politiet to unge mænd på 19 og 22 år, der er sigtet og varetægtsfængslet i sagen.

Af sigtelsen fremgår det, at dobbeltdrabet ifølge politiet er fundet sted i tidsrummet mellem kl. 3.04 og kl. 04.14 natten til lørdag.

- Vi er så konkrete i sigtelsen, fordi det er en oplysning, vi er nogenlunde sikre på. Hvorfor vi er det, vil jeg ikke komme nærmere ind på lige nu, siger Søren Ravn til Ekstra Bladet. 

Politiet gennemførte ransagninger flere steder i forbindelse med efterforskningen. (Foto: 112 - 15. sep. 2015 - kl. 17:40 Sorø-borgere om dobbeltdrab: Et kæmpe chok

Det var en forbipasserende, der lørdag klokken 4.15 bemærkede den brændende Mercedes og alarmerede politi og brandvæsen. Bilen var stadig overtændt, da brandfolkene nåede frem, og en af de omkomne lå da lige ved siden af bilen.

Motiv ukendt
Hvorfor de to mænd skulle likvideres og derefter skaffes af vejen er endnu ikke klarlagt. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er dobbeltmordet kulminationen på en kortvarig, men forbitret, konflikt mellem de sigtede og de nu afdøde.

Fremstillingen, som er givet af flere af hinanden uafhængige kilder, går på, at den 22-årige var kommet i gæld til de forkerte, og at de nu afdøde forsøgte at hjælpe ham ud af gælds-fælden ved at låne ham et større beløb. 

Det var formentlig hans manglende evne eller vilje til at tilbagebetale dette lån, der skulle drøftes på det aftalte møde nær det køretekniske anlæg i Sorø tidligt lørdag morgen, lyder forklaringen.

Vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen har dog ingen kommentarer til denne udlægning.

1 af 3 Ejendommen til den ene af de mænd, der formodes dræbt, blev mandag ransaget af politiet. Foto: Per Rasmussen
2 af 3 
3 af 3 Bilen stod stadig i flammer, da brandvæsnet nåede frem kort før 4.30 lørdag morgen. Foto: Lind Foto