Dobbeltdrabet i Sorø: Politiet på sporjagt hos de dræbte

To sigtet for dobbeltdrab i Sorø - politiet fortsætter efterforskning

Se video fra området her (Per Rasmussen)

Politiet arbejder fortsat på at få klarlagt omstændighederne for, hvorfor to mænd tidligt lørdag blev skuddræbt og derefter forsøgt brændt i en bil.

Derfor har politiet dagen igennem blandt andet været på adressen, hvor den ene af de dræbte boede. Området er blandt andet blevet afsøgt med sporhunde, rapporterer Ekstra Bladets fotograf og journalist, fra stedet.

Hos politiet vil man ikke konkret kommentere Ekstra Bladets oplysninger.

- Men det er rigtigt, at vi i forbindelse med efterforskningen har været rundt omkring i dag. Det er ganske naturlig del af en politi-efterforskning, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør og efterforskningsleder, sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Der er anholdt to i sagen. De er nu vartægtsfængslet. Det er sket for lukkede døre, og derfor er det begrænset, hvad jeg kan udtale mig om i forbindelse med sagen, siger Ravn-Nielsen.

Et muligt motiv for dobbeltdrabet ønsker han ikke kommentere.

- Jeg ved godt, der har været forskellige gisninger fremme i medierne. Men foreløbigt er der stadig en del efterforskning i sagen, før vi har det samlede billede, siger han.

I forbindelse med dækningen har det været nævnt, at politiet muligvis fortsat leder efter en eller flere mulige medgerningsmænd.

- Det er lidt af en stramning. Det er korrekt, at det ikke kan udelukkes, at flere personer eventuelt senere kan blive anholdt. Men lige nu har vi anholdt to personer, og pt leder vi ikke efter yderligere mistænkte, siger han.

Han tilføjer, at de to dræbte fortsat endnu ikke er fuldt identificeret.

- Men selvfølgelig har vi en ide om, hvem de to døde er, siger Ravn-Nielsen.

De dræbte blev fundet i en brændende Mercedes-bil lørdag morgen i udkanten af Sorø, allerede dagen efter havde politiet anholdt to unge mænd på 19 og 22, der nu er sigtet og fængslet i sagen.

1 af 2 
2 af 2