Død person fundet efter brand

Årsag til brand efterforskes af politiet - men det er for tidligt at sige noget om dødsårsagen

Her kan du se billeder fra den alvorlige brand i Vestsjælland. Video: Per Rasmussen.

Ved du noget om sagen, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Politiet bekræfter nu, at man har fundet en død i en svært brandskadet ejendom, der ligger på Slagelse Landevej mellem Vemmelev og Korsør.

- I dag kl. 09.25 fik vi anmeldelse om brand i en landejendom, der er beliggende på Slagelse Landevej i Vemmelev på Vestsjælland, fortæller Søren Ravn-Nielsen, efterforskningsleder, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ved brandvæsenets og politiet ankomst til stedet var en kraftig brand i stuehuset under udvikling. I forbindelse med slukningen blev liget af en person fundet i et værelse.

 Ejendommen beboes af en 80 årig mand.

- Vi kan selvfølgelig ikke udelukke, at der er tale om ejendommens beboer, men vi har ikke kunnet identificere den afdøde endnu, fortæller Søren Ravn-Nielsen.

- Det er endnu for tidligt at sige noget om dødsårsagen. De tekniske undersøgelser er i gang for at fastslå årsagen til branden, og liget skal nu obduceres, siger han endvider.

Ekstra Bladets mand på stedet beskrev tidligere i dag, hvordan et større opbud af politiets teknikere var på stedet med henblik på at klarlægge brandårsagen.

Han beskrev yderligere, hvordan huset var svært skadet af branden.

Beboere i området fortæller, hvordan at manden, der bor i det brandskadede hus, var pensionist og var alene.

Han har boet i ejendommen i en længere årrække.