Dødsoffer efter angreb i London var muligvis allerede død

Britisk politi efterforsker mulige forbindelser mellem ældre mands død og påkørsel foran moské i London.

En ældre mand, som blev meldt dræbt i et formodet angreb i London natten til mandag, var muligvis allerede død, da en menneskemængde blev påkørt.

En hvid varevogn ramte flere mennesker ved en moské på Seven Sisters Road. Det skete, mens flere personer var i færd med at yde førstehjælp til en ældre mand, der lå på jorden.

Politi og redningspersonale arbejder på ulykkesstedet. Sagen efterforskes som et terrorangreb mod muslimske bedende, der var på vej ud af en moské. Foto: Tim Ireland/AP 112 - 19. jun. 2017 - kl. 05:40 Pløjer fodgængere ned ved moské: En dræbt og flere sårede

Det fortæller Neil Basu, som er koordinator for politiets antiterrorgruppe på et pressemøde mandag formiddag.

- Desværre er han død.

- Vi efterforsker enhver mulig forbindelse mellem hans død og angrebet. Det er for tidligt at sige, om han døde i angrebet, siger Basu.

48-årig anholdt
Koordinatoren bekræfter, at politiet kun har en mistænkt. Trods vidneberetninger om flere gerningsmænd mener politiet, at en 48-årig mand var alene om angrebet.

Den 48-årige er anholdt.

10 blev kvæstet, da varevognen påkørte folkemængden. To blev behandlet på stedet, og otte blev kørt på hospitalet. Flere er alvorligt kvæstet.