Domstol hemmeligholder sag fra Tingbjerg

Tre personer er anholdt under politiaktion i København fredag

Politiet er lige nu i gang med en massiv aktion i Tingbjerg. (Video: Kenneth Meyer)

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS/MMS til 1224 (koster alm. takst)

En stor politiaktion i Tingbjerg i København fredag aften har ført til, at tre personer er blevet anholdt og varetægtsfængslet i isolation frem til 31. august, skriver DR på baggrund af dagens retsmøde.

Hvad de tre beskyldes for, holdes imidlertid hemmeligt. Retsmøderne foregår bag såkaldt dobbeltlukkede døre, oplyses det i Københavns Politi til Ritzau.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Aktionen fandt sted ved 18-tiden fredag, og her fortalte Ekstra Bladets mand på stedet, at der var mellem 15 og 20 betjente i området.

Foto: Kenneth Meyer 112 - 17. aug. 2018 - kl. 18:07 Politiets aktionsstyrke rykkede ind i boligområde

- Der er folk fra både politiets aktionsstyrke, som er dem i det grønne tøj, og fra politiets egen beredskabsafdeling, der er klædt i sort. De er mange - jeg kan se 15-20, der lige nu bevogter området. Tre personer er kørt væk af politiet, og der er også en brandbil herude, sagde han i aftes. Heller ikke i aftes ønskede politiet at sige nærmere.

Ekstra Bladet var i aftes i kontakt med en af beboerne, der var hjemme, da politiet rykkede ind.

- Jeg var hjemme, da politiet kom, og jeg hørte en masse larm. Så nu sidder jeg oppe hos min overbo, for vi er selvfølgelig chokerede, men vi har det alle godt, sagde Karin Andersen til Ekstra Bladet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere