Drab på Bornholm: Skudt med oversavet jagtgevær

En kvinde og en 68-årig mand blev skudt ned med et oversavet haglgevær, før den formodede gerningsmand angiveligt tog livet af sig selv

En mand og en kvinde er døde i et hus i Rønne, ligesom en mand er svært såret. Gunni Hansen er nabo til dræbte, men hørte ingenting. (Foto: Poul-Erik Rath Holm)

Ved du noget, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller mail til 1224@eb.dk.

Et oversavet haglgevær afgav mindst to høje smæld natten til tirsdag i et byhus i Rønne på Bornholm.

En kvinde blev dræbt på stedet, mens en 68-årig hårdt såret mand alarmerede politiet klokken 04.41. Efter angrebet skød den formodede gerningsmand angiveligt sig selv, oplyser Bornholms Politi til Ekstra Bladet.

- Vi har fundet et haglgevær, som vi formoder er gerningsvåbnet. Det er oversavet, siger vicepolitiinspektør Peter Jørgensen til Ekstra Bladet.

En mand og en kvinde er døde i et hus i Rønne, ligesom en mand er svært kvæstet. Foto: Berit Hvassum Nyheder - 3. mar. 2015 - kl. 09:29 Nabo til skuddrab: Kørte sønderknust søn hjem

Bar såret ud
En nabo til byhuset i Rønne centrum vågnede til lyden af skuddene, og han så den sårede blive båret ud af huset.

- Lidt senere hørte jeg så en masse udrykning, og der var en masse palaver i gaden. Så så jeg de bar en person ud, og det så ud som om de behandlede vedkommende på stedet, siger naboen, som ikke ønsker at stå frem med navn, til Ekstra Bladet.

Overført til Rigshospitalet
Den 68-årige blev først kørt på Bornholms Hospital, hvor lægerne erklærede ham for stabil. Han er nu overført til Rigshospitalet i København.

- Den 68-årige mand er fløjet på Rigshospitalet med helikopter. Hans tilstand er angiveligt stadig stabil, fortæller vicepolitiinspektøren tirsdag middag.

112 - 3. mar. 2015 - kl. 06:45 To personer skudt og dræbt på Bornholm

Skød sig selv
Bornholms Politi ved fortsat ikke præcis, hvad der er sket på gerningsstedet. Men ordensmagten leder ikke med lys og lygte efter en gerningsmand på fri fod.

- Det tyder på, at gerningsmanden er den døde mand, som muligvis har begået selvmord, sagde Peter Jørgensen tidligere.

En kilde, som ønsker at være anonym, siger til Ekstra Bladet, at der kan være tale om et jalousiopgør.

Kørte søn hjem
Flere af naboerne, som Ekstra Bladet har talt med, er dybt rystet over drabet på Solskinsøen.

- Hun var en rigtig sød dame. Jeg snakkede ikke med hende hver dag, men af og til, og hun har altid været vældig sød og rar. Det er ikke til at forstå, at det kunne ske, siger en nabo, som også kørte kvindens søn hjem fra gerningsstedet, efter at sønnen ankom i de tidligere morgentimer.

- Han var helt knust over det, der var sket. Han er ellers også en vældig rar mand, så det er forfærdeligt for dem alle sammen, at det er sket.

Bornholms Politi har ikke bekræftet de dræbtes identitet, da man venter på retsmedicinernes konklusion.

Ekstra Bladet oplyser ikke den præcise adresse på gerningsstedet, da det ikke er helt sikkert, at de pårørende er underrettet. Det skyldes, at pårørende til de personer, som formodes dræbt, endnu ikke har identificeret ligene.

Byhuset ligger i centrum af Rønne. Politiet har spærret gerningsstedet på den normalt fredelige vej af med sin rød-hvide afspærringstape.

Ved du noget, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller mail til 1224@eb.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere