Drabschef: Vi har stadig ikke en dødsårsag

Svarene fra de tekniske undersøgelser i sagen, hvor Peter Madsen er sigtet for drab, ruller løbende ind

Selv har Peter Madsen forklaret således, hvad der skete med Kim Wall på ubåden. (Grafik/fotos/redigering: Mikkel Lund/Mikkel Cramon)

Ved du noget? Kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Resultaterne af DNA-undersøgelser og tekniske undersøgelser i forbindelse med sagen, hvor Kim Wall, ifølge politiets mistanke, blev dræbt om bord på ubåden UC3 Nautilus, ruller løbende ind.

- Vi har fået svar fra det tekniske, men vi har ikke fået det hele, siger vicepolitiinspektør Jens Møller fra Københavns Politi.

Kim Walls parterede torso blev fundet i vandkanten på Amager. Den var påført forskellige snit og stik med henblik på, at den skulle forblive på havbunden. Hoved, arme og ben er ikke fundet.

Kim Wall. Foto: AP Krimi Rekonstruktion kan løse ubåds-gåden

Peter Madsen er sigtet for på endnu ukendt måde at have dræbt Kim Wall. Og de foreløbige tekniske resultater har ikke gjort politiet klogere på den del.

- Vi har stadig ikke en belyst dødsårsag, siger Jens Møller.

- Har I en tro på, at I kan finde den ud fra det, I har?

- Nu ser vi, hvad det helt færdige produkt fra retsmedicinerne indeholder.

- Men det er stadig vigtigt at finde de resterende ligdele for det samlede billede?

- Det vil både være vigtigt for vores sag, og det vil også være vigtigt af etiske hensyn over for familien, siger han.

Peter Madsen nægter sig skyldig i drab og partering. Foto: Niels Hougaard/POLFOTO 112 - 13. sep. 2017 - kl. 14:01 Afslører nye detaljer om ubådens færden

Politiet har et fuldstændigt radar-track over, hvor ubåden har sejlet det fatale halve døgn.

Den har på intet tidspunkt være i land eller nær land i perioden fra, at Kim Wall og Peter Madsen sejlede ud fra Refshaleøen den 10. august omkring klokken 19 til 11. august kort før klokken 11, hvor Peter Madsen sænkede ubåden med vilje i Køge Bugt.

Siden har der været en omfattende eftersøgning med dykkere og svenske lighunde. Også i går var en svensk lighund i en båd på vandet i Køge Bugt for at snuse sig frem til interessante steder.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere