Drama i dansk forlystelsespark: To unge anholdt

En af de unge flygtede fra politiet, mens en anden overfaldt en vagt i Djurs Sommerland

Foto: Ernst van Norde
Foto: Ernst van Norde

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Torsdag eftermiddag rykkede Østjyllands Politi ud til ballade i Djurs Sommerland.

Her havde en gruppe unge mænd på op til 12 personer nægtet at respektere reglerne i sommerlandets vandpark, hvor de skabte stor uro.

Efterfølgende valgte gruppen at ignorere medarbejdernes henstillinger, og derfor blev politiet tilkaldt.

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Flere anholdt
Da patruljen ankom til Djurs Sommerland ved 17-tiden, så betjentene sig nødsaget til at tilkalde yderligere assistance. De fremmødte betjente fik fat på flere af uromagerne, som nægtede at følge med.

Derfor blev blandt andet en 24-årig mand anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, lyder det i rapporten.

'Han befandt sig i omklædningsrummet, ønskede ikke at efterkomme politiets anvisninger og blev opfarende, råbte op og fægtede med armene. Manden blev flere gange bedt om at dæmpe sig og forlade omklædningsrummet roligt, hvilket han ikke ville.'

I forbindelse med anholdelse samlede flere af de andre i gruppen sig om den anholdte, hvilket fik en betjent til at stille sig imellem og bede drengene om at holde afstand og trække sig væk.

Det nægtede en 22-årig, som i stedet begyndte at råbe og skrige. Han blev derfor ligeledes anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

På et tidspunkt lykkedes det den 22-årige at flygte fra politiet ved at springe over et hegn. Han nåede dog ikke langt, før betjentene fik fat på ham igen. Han er nu også sigtet for at flygte fra ordensmagten.

Foruden de to anholdelser er et 23-årigt medlem af gruppen sigtet for vold, da han tog kvælertag og overfaldt en vagt i sommerlandet.

112 - 17. jul. 2019 - kl. 17:42 Drama i forlystelsespark

BonBon-Lands Svend Svingarm har en topfart på 117 km/t. Billede: BonBon-Land. 112 - 16. jul. 2019 - kl. 14:39 Efter dødsulykker: Danske forlystelsesparker slår alarm

En forlystelse knækkede søndag midt over, mens den var i brug. Foto: Screenshot 112 - 15. jul. 2019 - kl. 16:25 Voldsom ulykke i forlystelsespark: To dræbt og 27 såret

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere