Drama i nat: Mand stukket flere gange i halsen

Offer formåede at vakle over til sin kæreste, der alarmerede politiet, efter at han var ramt af knivstik

(Video: LocalEyes)

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Et drikkelag fredag aften i en lejlighed i Valby udviklede sig ondskabsfuldt, da en 55-årig mand stak en 50-årig mand adskillige gange med en kniv.

Se mere video på localeyes.dk

Offeret er trods tre stik i halsen og to stik i ryggen uden for livsfare, oplyser Kenneth Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

- Hans tilstand er stabil, siger efterforskningslederen, der fortæller, at knvistikkeriet blev anmeldt klokken 23.43.

Klokken 06.10 er de netop i gang med at afhøre den anholdte, så derfor kender man endnu ikke motivet til knivstikkeriet. Ligeledes ved man heller ikke, hvordan den formodede gerningsmand forholder sig til sigtelsen.

- Vi har endnu ikke afhørt gerningsmanden eller den forurettede, så vi ved ikke endnu ikke, hvad der er op og ned i sagen, men de har siddet og drukket sammen, siger Kenneth Jensen.

Hændelsen fandt sted i en lejlighed i Folehaven i Valby.

- Offeret vakler efter knivstikkeriet over til sin kæreste, der bor i en lejlighed i nærheden. Hun ringer derefter til alarmcentralen.

Gerningsmanden blev anholdt i den lejlighed, hvor knivstikkeriet fandt sted. Derudover var der fire personer til stede, da politiet ankom til adressen, hvor betjentene også fandt det formodede gerningsvåben.

- Vi har afhørt de fire personer, som alle var vidner. Det har hjulpet os med at kaste lys over, hvad der skete, men vi ved stadigvæk ikke hvorfor, siger Kenneth Jensen fra Københavns Politi.

Knivstikkeren er sigtet for forsøg på manddrab, og han bliver lørdag fremstillet i Københavns Dommervagt.

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)