Drama ved metro: Taiwansk mand dræber tilfældig tre-årig pige

Pigens mor kunne ikke stille noget op, da 33-årig mand pludselig greb pigen bagfra og skar hovedet af hende med en kødkniv

En fuldstændig vanvittig historie om en brutal halshugning af en totalt tilfældig tre-årig pige i Taiwan har sat sindene i kog hos så mange lokale, at en lokal politistation i landets hovedstad, hvor gerningsmanden menes at sidde arresteret, er blevet angrebet af rasende folkemængder.

Det fortæller AP.

Det var mandag lige før middag lokal tid, at den 33-årige gerningsmand, som af lokale medier kendes som 'Wang', pludselig og ud af det blå gik til angreb på pigen med en stor kødkniv. Pigen gik sammen med sin mor tæt på nedgangen til en metrostation i hovedstaden, da manden angiveligt greb fat i hende bagfra og skar hovedet af hende, inden pigens mor kunne nå at reagere.

Et par timer senere havde en rasende gruppe taget opstilling ved den politistation, hvor Wang vurderes til at sidde tilbageholdt. Nogle af de fremmødte var bevæbnet med baseball-køller i noget, der kunne tyde på at være forberedelserne til et angreb på den sigtede.

Det statsstøttede taiwanske nyhedsbureau Central News Agency fortæller, at 33-årige Wang tidligere har været anholdt for narkokriminalitet og i øvrigt har været i behandling for psykiske lidelser.

Taiwan er ifølge AP faktisk kendt for at være et usædvanligt roligt land, hvor kriminalitet sjældent forekommer.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere