Drenge anholdt for McDonald's-røverier

Med halvanden times mellemrum blev to McDonald's-restauranter sent tirsdag røvet i Vejle og Horsens

Det gik ud over flere MCDonalds-restauranter, der tirsdag aften blev røvet af to teenage-drenge. (Arkivfoto: Rene Schütze)
Det gik ud over flere MCDonalds-restauranter, der tirsdag aften blev røvet af to teenage-drenge. (Arkivfoto: Rene Schütze)

Det viste sig at være to unge mænd på henholdsvis 15 og 17 år, der sent tirsdag røvede to McDonald's-restauranter i henholdsvis Vejle og Horsens. Sydøstjyllands Politi har pågrebet de to drenge, der vil blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag.

Personalet på en McDonald's i Vejle blev klokken 22.58 tirsdag aften passet op af to drenge, der truede dem med kniv.

Drengene ville have kontanter fra kasseapparatet, og de slap af sted med et beløb på et par tusinde kroner, oplyser Sydøstjyllands Politi.

- Det er to unge mænd, der er inde i restauranten, og de truer personalet med kniv. Den ene er iført en sort hættetrøje, og den anden er i en rød dunjakke. Den ene er dansk af udseende, og den anden er mørklødet, siger vagtchef Henrik Dam.

Men de to gerningsmænd var ikke færdige med McDonald's. De samme to personer dukkede op på McDonald's i Horsens klokken 00.39.

Heller ikke denne gang var det burgere, de to mænd var kommet efter. Igen truede de sig til penge og flygtede endnu engang hurtigt fra gerningsstedet i en lille rød bil.

Samfund - 26. mar. 2016 - kl. 16:34 McD-kunde sad fast i babystol - måtte reddes af brandvæsnet

Klokken 03.33 registrerede Sydøstjyllands Politi en lille rød Hyundai syd for Horsens.

Da bilen svarede til signalementet på den bil, der nogle timer tidligere var kørt fra gerningsstedet, satte en patrulje efter bilen, der blev stoppet Hornsyld øst for Hedensted.

- De to personer i bilen svarer til signalementet, og de erkender også indledningsvis, at de har begået de to røverier. Den ene er kun 15 år og den anden er 17 år. De forventes fremstillet i grundlovsforhør i morgen (onsdag, red.), siger vagtchef Henrik Dam.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere