Drone i luften over mistænkeligt ligfund

En drone summer i luften på stedet, hvor en person blev fundet død under mistænkelige omstændigheder

Se dronerne her (Foto: Per Rasmussen)

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os dit tip på en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Politiet har sendt mindst en drone i luften på det sted, hvor en person blev tirsdag aften blev fundet død under mistænkelige omstændigheder ved Herlufmagle, nord for Næstved.

Det oplyser efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi, som derudover er yderst sparsom med omstændighederne.

- Det er et led i de tekniske undersøgelser. Derudover vil jeg ikke udtale mig i sagen, før vi sender en pressemeddelelse ud i løbet af eftermiddagen, siger vicepolitiinspektøren til Ekstra Bladet.

Liget blev fundet ved Suså Landevej lige over for Jehovas Vidners Stævnehal, og meldingen fra Sydsjællands- Lolland-Falsters Politi lød i går aftes på, at dødsfaldet betegnes som 'mistænkeligt'.

Nabo: Har ikke sovet godt
En nabo til stedet oplevede, hvordan politistyrken pludselig blev væsentligt udvidet, efter at liget blev fundet.

- Vi så bare to betjente går rundt ved vandhullet ved seks-tiden, da vi kørte herfra, og da vi kom tilbage ved ni-tiden var der en masse politi til stede. Vi vidste ikke, hvad der var sket, siger naboen, som ikke vil have sit navn frem, til Ekstra Bladet.

- Så kom der et par kriminalbetjente forbi og spurgte os, om vi havde set noget mistænkeligt de seneste par måneder, fortæller naboen.

Politiet har ikke sagt meget mere til naboen, som også er spændte på at finde ud af, hvad der er sket.

- Det er det eneste, de har sagt til os, og vi synes ikke, vi har observeret noget specielt mærkeligt her i området. Der er en lukket vej, og der kommer mange biler og vender rundt, hvis de er kørt forkert, så det er meget normalt.

- Hvordan er det at vide, at en død person fundet så tæt på ens hjem?

- Jeg synes ikke, jeg sov så godt i nat. Det er da underligt, men samtidigt aner vi jo ikke, om det er sket af naturlige årsager, eller om der ligger en forbrydelse bag, siger naboen.

Politiet genoptog de tekniske undersøgelser i morges, som man påbegyndte, da liget blev fundet ved sekstiden tirsdag aften.

Se også: Politi undersøger mistænkeligt dødsfald

Dykkere i vandet
Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet er undersøgelserne fokuseret omkring en branddam tæt på landevejen, og kriminalteknikerne er i skrivende stund ved at sende dykkere i vandet, mens der også bliver søgt med metaldetektorer i området.

De nærmere omstændigheder omkring ligfundet vil politiet på nuværende tidspunkt ikke komme ind på, og det er derfor heller ikke muligt at få oplyst, hvilket køn den afdøde person har, og om man er kommet en dødsårsag nærmere.

- Vi skal nok melde et eller andet ud senere på dagen, når vi ved noget mere konkret omkring de nærmere omstændigheder, lyder meldingen fra Søren Ravn-Nielsen.

 

Ekstra Bladet følger sagen...

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os dit tip på en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

(Foto: Per Rasmussen)

1 af 3 Kriminalteknikere og dykkere er til stede for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ligfundet. (Foto: Ulrik Bachmann)
2 af 3 Kriminalteknikere og dykkere er til stede for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ligfundet. (Foto: Ulrik Bachmann)
3 af 3 Kriminalteknikere og dykkere er til stede for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ligfundet. (Foto: Ulrik Bachmann)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere