Eddies forsvinden: Politiet massivt til stede

Politiet har afspærret et område på havnen i Frederikshavn i søgen efter spor 

Video: René Schütze

Nordjyllands Politi er fredag massivt til stede på havnen i Frederikshavn og har afspærret en virksomhed, der blandt andet beskæftiger sig med skrot.

Det sker i forbindelse med efterforskningen af den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensens mystiske forsvinden.

Ifølge Ekstra Bladets mand i området er der blandt andre kriminalteknikere på stedet.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen siger til Ekstra Bladet fredag aften, at man undersøger en række steder, som har en relation til det sted nord for Frederikshavn, hvorfra Eddie Karl-Johan Christensen opholdt, sig og man mener, han forsvandt fra.

Foto: René Schütze
Foto: René Schütze

Foto: René Schütze
Foto: René Schütze
 

Sagen om hans forsvinden efterforskes som en drabssag. Men detaljerne i politiets mistanke bliver holdt aldeles tæt til kroppen af politiet.

I dag blev en 45-årig mand og en 46-årig kvinde således fremstillet for en dommer i Retten i Hjørring bag såkaldt dobbeltlukkede døre. De er anholdt i forbindelse med Eddie Karl-Johan Christensens forsvinden.

Før dørene blev lukket for pressen, stod det imidlertid klart, at der er tre sigtede i sagen, som kræves varetægtsfængslet. En af dem, en mand, er fortsat på fri fod. Grundlovsforhøret er i skrivende stund fredag endnu ikke afsluttet.

Den forsvundne Eddie Karl-Johan Christensens bedste ven, Benjamin Bergstedt, er her fotograferet sammen med en søster til den efterlyste nordjydes hund, Rocko. Privatfoto 112 - 15. maj. 2020 - kl. 16:59 Efterlyst nordjydes bedste ven: Eddie var traumatiseret og utryg

Politiet havde flere folk med mange kompetencer i gang i nattens mulm og mørke, men den 39-årige er ikke blevet fundet. Foto: René Schütze 112 - 15. maj. 2020 - kl. 13:39 Eddies forsvinden: Efterforskes som drabssag